نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

واشنگتن مدعی شد: تهران برای ارسال موشک بالستیک به مسکو آماده می‌شود

نماینده آمریکا در سازمان ملل ضمن تکرار ادعای تامین پهپادی ایران برای روسیه مدعی شد تهران به زودی موشک‌های بالستیک به روسیه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده آمریکا در سازمان ملل ضمن تکرار ادعا‌های واشنگتن مبنی بر اینکه ایران به تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز روسیه برای جنگ در اوکراین ادامه می‌دهد مدعی شد تهران علاوه بر پهپاد‌هایی که در اختیار روسیه قرار داده، به دنبال تامین موشک‌های بالستیک برای مسکو نیز است.

 

به گزارش العربیه، لیندا توماس گرینفیلد، نماینده واشنگتن در سازمان ملل ادعا کرد که ایران صد‌ها پهپاد را بر خلاف قطعنامه‌های سازمان ملل به روسیه ارائه کرده است.

 

این مقام آمریکایی در ادامه ادعا‌های خود گفته که تهران همچنین در حال آماده شدن برای تامین موشک‌های بالستیک روسیه است.

 

پیش از این، یوری ایگنات، سخنگوی فرماندهی نیروی هوایی نیرو‌های مسلح اوکراین بار دیگر اظهارات بی اساس کی یف در خصوص حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و ارسال پهپاد‌های ایرانی برای استفاده علیه اوکراین را تکرار کرد. او حین حضور دریک شبکه تلویزیونی اوکراین ادعا کرد که کی یف از سپتامبر ۲۰۲۲ حدود ۵۰۰ پهپاد ساخت ایران را سرنگون کرده است.

 

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی ادعا کرد ایران تاکنون ۱۷۰۰ فروند پهپاد انتحاری برای جنگ در اوکراین به روسیه داده که ۲۵۰ فروند در چند روز گذشته و ۳۰۰ فروند دیگر در آینده نزدیک عرضه خواهد شد.

 

با این حال، «کریلو بودانف» رئیس سرویس اطلاعات نظامی اوکراین چندی قبل در مصاحبه با نشریه نیویورک تایمز، اعلام کرد که ایران هنوز هیچ موشک کروزی به روسیه نفرستاده تا در حملات این کشور مورد استفاده قرار گیرد.

 

گزارش‌های خبری همواره حکایت از آن دارد که کشور‌های غربی در حال فشار بر دبیرکل سازمان ملل هستند تا علیه ایران و آنچه همکاری این کشور با روسیه در جنگ اوکراین ادعا می‌کنند گزارش منتشر کند. در همین حال، وزیر امور خارجه کشورمان می‌گوید ایران از اوکراین درخواست کرده اگر شواهدی بر مدعای خود دارد، آن را در جلسه‌ای به ایران تحویل دهد، اما مقامات اوکراینی در لحظه آخر از حضور در این جلسه خودداری کرده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار