ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم

واشنگتن مدعی شد: تهران برای ارسال موشک بالستیک به مسکو آماده می‌شود

واشنگتن مدعی شد: تهران برای ارسال موشک بالستیک به مسکو آماده می‌شود نماینده آمریکا در سازمان ملل ضمن تکرار ادعای تامین پهپادی ایران برای روسیه مدعی شد تهران به زودی موشک‌های بالستیک به روسیه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده آمریکا در سازمان ملل ضمن تکرار ادعا‌های واشنگتن مبنی بر اینکه ایران به تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز روسیه برای جنگ در اوکراین ادامه می‌دهد مدعی شد تهران علاوه بر پهپاد‌هایی که در اختیار روسیه قرار داده، به دنبال تامین موشک‌های بالستیک برای مسکو نیز است.

 

به گزارش العربیه، لیندا توماس گرینفیلد، نماینده واشنگتن در سازمان ملل ادعا کرد که ایران صد‌ها پهپاد را بر خلاف قطعنامه‌های سازمان ملل به روسیه ارائه کرده است.

 

این مقام آمریکایی در ادامه ادعا‌های خود گفته که تهران همچنین در حال آماده شدن برای تامین موشک‌های بالستیک روسیه است.

 

پیش از این، یوری ایگنات، سخنگوی فرماندهی نیروی هوایی نیرو‌های مسلح اوکراین بار دیگر اظهارات بی اساس کی یف در خصوص حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و ارسال پهپاد‌های ایرانی برای استفاده علیه اوکراین را تکرار کرد. او حین حضور دریک شبکه تلویزیونی اوکراین ادعا کرد که کی یف از سپتامبر ۲۰۲۲ حدود ۵۰۰ پهپاد ساخت ایران را سرنگون کرده است.

 

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی ادعا کرد ایران تاکنون ۱۷۰۰ فروند پهپاد انتحاری برای جنگ در اوکراین به روسیه داده که ۲۵۰ فروند در چند روز گذشته و ۳۰۰ فروند دیگر در آینده نزدیک عرضه خواهد شد.

 

با این حال، «کریلو بودانف» رئیس سرویس اطلاعات نظامی اوکراین چندی قبل در مصاحبه با نشریه نیویورک تایمز، اعلام کرد که ایران هنوز هیچ موشک کروزی به روسیه نفرستاده تا در حملات این کشور مورد استفاده قرار گیرد.

 

گزارش‌های خبری همواره حکایت از آن دارد که کشور‌های غربی در حال فشار بر دبیرکل سازمان ملل هستند تا علیه ایران و آنچه همکاری این کشور با روسیه در جنگ اوکراین ادعا می‌کنند گزارش منتشر کند. در همین حال، وزیر امور خارجه کشورمان می‌گوید ایران از اوکراین درخواست کرده اگر شواهدی بر مدعای خود دارد، آن را در جلسه‌ای به ایران تحویل دهد، اما مقامات اوکراینی در لحظه آخر از حضور در این جلسه خودداری کرده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار