آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

لاکهید مارتین آمریکا 1.5 میلیارد دلار سامانه دفاع موشکی به عربستان می‌فروشد

شرکت لاکهید مارتین عربستان موفق شد قرارداد فروش 1.5 میلیارد دلاری سامانه دفاع موشکی تاد به عربستان را برنده شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت دفاع آمریکا روز شنبه اعلام کرد که شرکت تسلیحاتی «لاکهید مارتین» آمریکا قرارداد فروش 1.48 میلیارد دلاری سامانه دفاع موشکی تاد به عربستان را برنده شد.

 

بر اساس اعلام پنتاگون، قرارداد جدید اصلاح قرارداد سابق برای تولید سامانه دفاعی برای عربستان است. قراداد جدید قیمت کلی فروش سامانه تاد به عربستان را به 5.36 میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

 

پیشتر نیز قرارداد۸.۱ میلیارد دلاری میان آمریکا و عربستان‌سعودی بسته شده بود که این قرارداد شامل ۱۲۰ هزار موشک هدایت‌شونده، پشتیبانی برای جنگنده‌های اف-۱۵ سعودی، تعدادی خمپاره‌انداز، موشک‌های ضد تانک و مسلسل‌های کالیبر ۵۰ است.

 

بر اساس گزارش‌ها 11 ایالت از جمله «پنسیلوانیا»، «ماساچوست»، «آریزونا» و «ناحیه کلمبیا» از زمان دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها در سال 2015 در یمن، به عربستان و امارات جنگ افزار صادر کرده‌اند. این جنگ افزار‌ها شامل بمب، پرتابگرهای راکت، مسلسل و سلاح‌های دیگر می‌شود.

 

بر اساس آمارهای دولتی، ناحیه کلمبیا به تنهایی 737 میلیون دلار تجهیزات نظامی به این کشورها صادر کرده، کارولینای شمالی نیز از سال 2015 تا مارس (فروردین) 2019 ،1.9 میلیارد دلار جنگ‌افزار به عربستان صادر کرده است.

 

فروش سلاح به امارات و عربستان در حالی اتفاق می‌افتد که پس از دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها از سال 2015 در یمن، هزاران نفر از ساکنان این کشور در حملات هوایی جان خود را از دست دادند. گفته می‌شود ائتلاف سعودی در جنگ یمن حدود 9 میلیارد و 360 میلیون دلار فقط برای حمله‌های هوایی هزینه کرده است. ارتش آل‌سعود همراه متحدان خود در حالی حمله نظامی و محاصره همه جانبه در یمن را از سال 2015 به این سو به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی این کشور و همچنین خلع سلاح «انصار الله» در یمن آغاز کرد، که هنوز به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار