عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پس از ترامپ؛ کشف اسناد محرمانه این بار در خانه بایدن

مشاور ویژه رئیس جمهور آمریکا خبر داد که پنج صفحه سند طبقه‌بندی‌شده جدید در خانه شخصی «جو بایدن» کشف شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در سومین مرحله از کشف اسناد و اطلاعات محرمانه مربوط به دوران معاون «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا در خارج از کاخ سفید، این بار گفته می‌شود اسنادی در خانه شخصی وی پیدا شده است.

 

«ریچارد ساوبر» مشاور ویژه رئیس جمهور آمریکا شامگاه شنبه گفت که اسناد طبقه‌بندی‌شده جدیدی در خانه شخصی جو بایدن در شهر «ویلمینگتون» واقع در ایالت «دلاوِر» کشف شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ساوبر با بیان اینکه پنج صفحه اطلاعات محرمانه در «اتاقی مجاور گاراژ» خانه بایدن پیدا شد، توضیح داد که وکلای رئیس جمهور آمریکا بدون مجوز لازم، جستجوهای بیشتر در این قسمت از خانه را متوقف کردند.

 

منابع مطلع نیز به رویترز گفتند بایدن ۸۰ ساله قصد داشت طی سخنرانی خود در مراسم موسوم به «نطق وحدت» در تاریخ هفتم فوریه حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ را اعلام کند ولی ماجرای کشف اسناد محرمانه مربوط به او در خارج از کاخ سفید، این امر را دشوار کرده است.

 

پیش از این نیز منابع مطلع خبر داده بودند حداقل یک بسته دیگر از اسناد محرمانه مرتبط با رئیس جمهور آمریکا در مکانی خارج از کاخ سفید پیدا شده است. 

 

روز سه‌شنبه بود که بایدن در واکنش به خبر کشف بسته اول از اسناد محرمانه گفته بود از این موضوع که مدارک دولتی به دفتر سابق او در اندیشکده برده شده بود، متعجب است و به طور کامل با بررسی‌ها درباره این موضوع همکاری می‌کند.

 

پیشتر مشخص شد که اسناد محرمانه‌ای که نوامبر در یک اندیشکده مرتبط با بایدن یافت شده، اطلاعاتی در موضوعاتی مانند ایران، اوکراین و انگلیس را شامل می‌شده است. رسانه‌های آمریکایی می‌گویند در ماه نوامبر ۱۰ سند محرمانه در یکی از دفاتر شخصی بایدن در یک اندیشکده آمریکایی‌ کشف شد که مربوط به سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ و دوران حضور او در کاخ سفید به عنوان معاون رئیس‌جمهور است.

 

بایدن از فضای این مرکز از اواسط ۲۰۱۷ تا شروع مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۲۰ استفاده می‌کرد. ریچارد ساوبر مشاور ویژه رئیس‌جمهور آمریکا گفت کاخ سفید در روز کشف این اسناد، آرشیو ملی را در جریان گذاشت و صبح روز بعد اسناد در اختیار آن قرار گرفت. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده