تکرار ادعا‌های کاخ سفید در آستانه مذاکرات عمان دیدار اردوغان با الجولانی و وزیر خارجه قطر در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا دیدار پوتین و ویتکاف پشت در‌های بسته درگذشت بنیانگذار صنعت هسته‌ای ایران ادعای آکسیوس درباره تلاش برای تمدید ضرب‌الاجل مکانیسم ماشه سخنگوی وزارت خارجه: ادعا‌های حقوق بشری آلمان علیه ایران مزورانه است هیات حماس فردا به قاهره می‌رود سفر ویتکاف به روسیه برای دیدار با پوتین پزشکیان: رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است چین تعرفه‌ٔ کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد؛ قیمت طلا رکورد ۳۲۰۰ دلار را زد الفیاض: حشد الشعبی در نهاد‌های نظامی عراق ادغام می‌شود فیدان: ترکیه با ایران و آمریکا در تماس است اسلامی: ما از مرز‌های دانش در حوزه علوم هسته‌ای عبور کرده‌ایم شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است

انفجار در پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی

در پی انفجار یک بمب‌دستی در یکی از پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در شمال کرانه باختری، 4 نظامی صهیونیست مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، چهار نظامی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (یکشنبه)، در پی انفجار یک بمب‌دستی در پایگاه آموزشی «تیپ کفیر» در منطقه «طمون» (در مجاورت جنین) مجروح شدند.

 

وبگاه عبری «مفزاک لایف» خبر داد که در پی انفجار نارنجک در پایگاه‌ مذکور چهار نظامی زخمی شده‌اند و حال یکی از آن‌ها وخیم است.

 

این وبگاه عبری اضافه کرد یکی از نظامیان که حال او وخیم توصیف شد، با بالگرد به بیمارستان منتقل شد. مفزاک لایف ادعا کرد که یکی از نظامیان در حال بازی با نارنجک بوده و باعث انفجار در پایگاه می‌شود.

 

با این حال، وبگاه «فلسطین الیوم» اشاره کرد که سازمان سانسور رژیم صهیونیستی انتشار جزئیات بیشتر درباره این انفجار را که آن را «حادثه داخلی» خوانده، ممنوع کرده است.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ سیزدهم ماه جاری نیز از هلاکت یک نظامی صهیونیست خبر داده بود.

 

کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ مذکور گزارش داده بود که تحقیقات درباره علت کشته شدن این نظامی صهیونیست آغاز شده و ارتش این رژیم هنوز به دلایل قطعی درباره کشته شدن این نظامی دست نیافته است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود این ظن وجود دارد که این نظامی با تیر نیروهای خودی به هلاکت رسیده باشد. / فارس

ارسال نظر