زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

انفجار در پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی

در پی انفجار یک بمب‌دستی در یکی از پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در شمال کرانه باختری، 4 نظامی صهیونیست مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، چهار نظامی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (یکشنبه)، در پی انفجار یک بمب‌دستی در پایگاه آموزشی «تیپ کفیر» در منطقه «طمون» (در مجاورت جنین) مجروح شدند.

 

وبگاه عبری «مفزاک لایف» خبر داد که در پی انفجار نارنجک در پایگاه‌ مذکور چهار نظامی زخمی شده‌اند و حال یکی از آن‌ها وخیم است.

 

این وبگاه عبری اضافه کرد یکی از نظامیان که حال او وخیم توصیف شد، با بالگرد به بیمارستان منتقل شد. مفزاک لایف ادعا کرد که یکی از نظامیان در حال بازی با نارنجک بوده و باعث انفجار در پایگاه می‌شود.

 

با این حال، وبگاه «فلسطین الیوم» اشاره کرد که سازمان سانسور رژیم صهیونیستی انتشار جزئیات بیشتر درباره این انفجار را که آن را «حادثه داخلی» خوانده، ممنوع کرده است.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ سیزدهم ماه جاری نیز از هلاکت یک نظامی صهیونیست خبر داده بود.

 

کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ مذکور گزارش داده بود که تحقیقات درباره علت کشته شدن این نظامی صهیونیست آغاز شده و ارتش این رژیم هنوز به دلایل قطعی درباره کشته شدن این نظامی دست نیافته است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود این ظن وجود دارد که این نظامی با تیر نیروهای خودی به هلاکت رسیده باشد. / فارس

ارسال نظر