دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نگرانی عمیق هرتزوگ از تکه تکه شدن اسرائیل

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی امروز (یک‌شنبه، ۱۵ژوئیه) با اظهار نگرانی از تظاهرات صدها هزار نفری ساکنان سرزمین‌های اشغالی، نسبت به تبعات آن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری «آی‌۲۴»، هرتزوگ به اقدامات و مواضع کابینه درباره اصلاحات سیستم قضایی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و تاکید کرد: «اختلاف بر سر اصلاحات دستگاه قضا، ملت ما را تکه تکه خواهد کرد».

او در ادامه افزود: «من امروز بر دو مسئله حیاتی تمرکز دارم که معتقدم به عنوان رئیس مسئولیت آن‌ها را برعهده دارم: جلوگیری از یک بحران بی‌سابقه تاریخی در قانون اساسی و توقف تفرقه در داخل ملت».

رئیس رژیم صهیونیستی از محل اقامتش در قدس اشغالی، درباره تحولات در خیابان‌های سرزمین‌های اشغالی گفت: «ما در چنگال یک اختلاف‌نظر بزرگ هستیم؛ این درگیری من را عمیقاً نگران می‌کند، همانطور که بسیاری را در سراسر اسرائیل نگران کرده است».

اختلافات میان احزاب رژیم صهیونیستی پس از آن بالا گرفت که کابینه جدید تل‌آویو به ریاست «بنیامین نتانیاهو» در تاریخ چهارم ماه جاری میلادی طرحی برای «اصلاح نظام قضایی» این رژیم ارائه کرد؛ حالا مخالفان کابینه از ساکنان شهرک‌های اشغالی خواسته‌اند تا برای سقوط کابینه نتانیاهو به خیابان بیایند.

نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، به همراه دیگر متحدان افراطی‌اش که دارای پرونده‌های فساد و تروریسم هستند، بنا دارند با این طرح و به کمک وزیر دادگستری این رژیم محاکمه خود را لغو کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار