درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

دیدار نماینده، ولی فقیه در سپاه با خانواده یک شهید مدافع امنیت

نماینده، ولی فقیه در سپاه، در دیدار با خانواده شهید مختارزاده، ضمن تجلیل از صبوری و پایداری خانواده شهدا انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی را به ایشان اهداء کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده، ولی فقیه در سپاه به همراه جمعی از مسئولان سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با حضور در منزل خانواده شهید طلبه بسیجی حسن مختارزاده، از صبر و استقامت خانواده این شهید مدافع امنیت تقدیر کرد.

وی با تاکید بر اینکه خداوند متعال هر کسی را بخواهد بزرگ می‌کند، اظهار کرد: شهید مختارزاده نیز همانند شهید محسن حججی از شهدایی بود که به صورت ویژه مورد عنایت قرار گرفت و به مردم شناسانده شد.

نماینده، ولی فقیه در سپاه گفت: اتفاقات اخیر نشان داد که خداوند متعال باب شهادت را نبسته است بلکه افراد باید افتخار ورود به این وادی را داشته باشند.

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز جهاد تبیین باید به صورت ویژه در میان بانوان دنبال شود، عنوان کرد: دشمن این قشر را هدف گذاری کرده و به دنبال اجرای برنامه‌های شوم برای بانوان است.

پدر شهید مختارزاده با بیان اینکه شهدا سند زنده نظام و انقلاب هستند، اظهار کرد: همیشه شهرستان که می‌رفتیم بر سر مزار شهدا حضور می‌یافتیم و احترامی ویژه برای شهدا قائل بودیم، شهید مختارزاده نیز خود را از دوران ۱۲ سالگی خادم شهدا می‌دانست و در تعطیلات در مناطق عملیاتی و یادمان‌های شهدا حضور می‌یافت و به مردم خدمت می‌کرد.

وی گفت: شهید مختارزاده همیشه درحال فعالیت بود و کمتر وقتی را به خوابیدن خود اختصاص می‌داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن اکبری مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان قم با بیان اینکه خون شهید مختارزاده برکت‌های فراوانی را به دنبال داشته است، اظهار کرد: تأسیس پایگاه مقاومت بسیج به نام شهید مختارزاده در مدرسه علمیه عترت از جمله برکات خون این شهید مدافع امنیت است.

همچنین در این دیدار نماینده، ولی فقیه در سپاه با تجلیل از صبوری و پایداری خانواده شهید مختارزاده، انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی را به ایشان اهداء کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار