جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

حجت الاسلام حاجی صادقی: میدان خدمت‌رسانی بسیج از بزرگترین عرصه‌های مبارزه با استکبار است

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در پایان با اشاره به عملیات روانی و رسانه‌ای گسترده جبهه استکبار با هدف القای یاس و ناامیدی در افکار عمومی، میدان خدمت‌رسانی بسیج را از بزرگترین عرصه های مبارزه با استکبار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع نخبگان و پیشکسوتان بسیجی ضمن گرامی‌داشت ایام ماه رجب، از این ماه مبارک به عنوان مقدمه همنشینی با خدا، مبدا تحول و تمرین بندگی نام برد.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی در ادامه با بیان اینکه برغم فراز و نشیب‌ها، انقلاب اسلامی هیچ‌گاه متوقف نشده است، گفت: با راهبری و هدایت های حکیمانه امامین انقلاب اسلامی و مجاهدت‌ و جانفشانی های صورت گرفته، انقلاب  اسلامی ایران  طی این ۴ دهه از چالش‌ها، فتنه‌ها و مخاطرات مقتدر و سربلند بیرون آمده است.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان ما بیش از هر زمان دیگری افول یافته و ذلیل شده‌اند،‌ افزود: تنها با فهرست کردن فتنه‌های دشمنان در این چهار دهه علیه  نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران به مجاهدت‌های معجزگون یاوران انقلاب پی خواهیم برد.

حجت الاسلام حاجی صادقی، زمینه سازی نهضت ظهور را از رسالت‌های مهم انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: امروز حضور و نقش آفرینی موثر پیشکسوتان در صفوف دفاع از انقلاب اسلامی خنثی کننده توطئه‌های دشمنان است.

وی تقویت ایمان، اعتقاد و انگیزه را از مصادیق بارز جهاد تبیین برشمرد و اظهار کرد: مهم‌ترین عامل کسب توفیقات فردی، اجتماعی و سیاسی اتصال هرچه بیشتر به خدا است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، گفتمان و مکتب حاج قاسم را الهام بخش توصیف و تصریح کرد: مکتب حاج قاسم، مکتب سربازی امام زمان و ولی خداست و در این مکتب شهادت و نثار جان، دست یافتن به حیات طیبه است.

وی مبنایی‌ترین موضوع در تقابل با جنگ ترکیبی دشمن را جهاد تبیین عنوان و تاکید کرد :امروز بزرگترین رسالت ما جهاد تبیین است تا هم فتنه دشمن دفع گردد و هم اعتقاد و باورهای افراد در جبهه خودی قوام و ارتقا یابد.

حجت الاسلام حاجی صادقی در پایان با اشاره به عملیات روانی و رسانه‌ای گسترده جبهه استکبار با هدف القای یاس و ناامیدی در افکار عمومی، میدان خدمت‌رسانی بسیج را از بزرگترین عرصه های مبارزه با استکبار توصیف و تصریح کرد: یکی از بهترین راهکارهای جهاد تبیین بیان کارکردهای بی بدیل بسیج در  خدمت رسانی به مردم است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار