قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

دیدار نماینده، ولی فقیه در سپاه با خانواده یک شهید مدافع امنیت

نماینده، ولی فقیه در سپاه، در دیدار با خانواده شهید مختارزاده، ضمن تجلیل از صبوری و پایداری خانواده شهدا انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی را به ایشان اهداء کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده، ولی فقیه در سپاه به همراه جمعی از مسئولان سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با حضور در منزل خانواده شهید طلبه بسیجی حسن مختارزاده، از صبر و استقامت خانواده این شهید مدافع امنیت تقدیر کرد.

وی با تاکید بر اینکه خداوند متعال هر کسی را بخواهد بزرگ می‌کند، اظهار کرد: شهید مختارزاده نیز همانند شهید محسن حججی از شهدایی بود که به صورت ویژه مورد عنایت قرار گرفت و به مردم شناسانده شد.

نماینده، ولی فقیه در سپاه گفت: اتفاقات اخیر نشان داد که خداوند متعال باب شهادت را نبسته است بلکه افراد باید افتخار ورود به این وادی را داشته باشند.

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز جهاد تبیین باید به صورت ویژه در میان بانوان دنبال شود، عنوان کرد: دشمن این قشر را هدف گذاری کرده و به دنبال اجرای برنامه‌های شوم برای بانوان است.

پدر شهید مختارزاده با بیان اینکه شهدا سند زنده نظام و انقلاب هستند، اظهار کرد: همیشه شهرستان که می‌رفتیم بر سر مزار شهدا حضور می‌یافتیم و احترامی ویژه برای شهدا قائل بودیم، شهید مختارزاده نیز خود را از دوران ۱۲ سالگی خادم شهدا می‌دانست و در تعطیلات در مناطق عملیاتی و یادمان‌های شهدا حضور می‌یافت و به مردم خدمت می‌کرد.

وی گفت: شهید مختارزاده همیشه درحال فعالیت بود و کمتر وقتی را به خوابیدن خود اختصاص می‌داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن اکبری مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان قم با بیان اینکه خون شهید مختارزاده برکت‌های فراوانی را به دنبال داشته است، اظهار کرد: تأسیس پایگاه مقاومت بسیج به نام شهید مختارزاده در مدرسه علمیه عترت از جمله برکات خون این شهید مدافع امنیت است.

همچنین در این دیدار نماینده، ولی فقیه در سپاه با تجلیل از صبوری و پایداری خانواده شهید مختارزاده، انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی را به ایشان اهداء کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار