تصویب آیین نامه جذب نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی در آینده نزدیک-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

تصویب آیین نامه جذب نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی در آینده نزدیک

وزیرعلوم از تصویب آئین نامه جذب نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پایه‌های تشویقی اعضای هیأت علمی به ۶۰ ارتقا یافته و سالانه ۳ پایه تشویقی برای هر عضو در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی زلفی‌گل امروز در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه کردستان و تکریم رئیس سابق این دانشگاه اظهار کرد: آشنایی کاملی با مجموعه دانشگاه کردستان و ظرفیت‌های این دانشگاه دارم و آن را جز دانشگاه‌هایی می‌دانم که در آینده حرف برای گفتن دارد.

وی با بیان اینکه استانداردهای علمی دانشگاه کردستان در سطح بالایی است، گفت: هیئت ممیزه دانشگاه کردستان از نظر رعایت استانداردها جزو برترین‌های کشور است و کسی که در این دانشگاه درجه استادی و یا استادیاری می‌گیرد بالاترین سطح را دارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه این دانشگاه در ربته‌بندی‌های جهانی هم جایگاه خوبی دارد، عنوان کرد: رسیدن به این جایگاه به واسطه توجه جدی به استانداردهای علمی مقدور شده است.

زلفی گل با تاکید براینکه این دانشگاه سعی کرده جایگاه خود را سال به سال ارتقا ببخشد، عنوان کرد: قهرمان شدن سخت و حفظ قهرمانی کار سخت‌تری است و حفظ جایگاه دانشگاه کردستان در رنکینگ‌های ملی و بین‌المللی نیز قطعاً کار سختی است اما باید برای آن تلاش کرد.

وی اضافه کرد: هم مرز بودن و ارتباط با اقلیم کردستان عراق، داشتن شرایط را برای جذب دانشجویان خارجی فراهم کرده است، گرچه تا کنون نیز از این فرصت به خوبی استفاده شده است اما باید این مهم با نگاه ویژه‌تر دنبال شود و ظرفیت‌های دانشگاه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: روی دانشگاه کردستان بیش از اینها حساب می‌کنیم و معتقدیم این دانشگاه باید مرکز تربیت نیروهای توانمند در سطح مدیریت‌های کلان کشوری باشد.

وی بر توجه جدی به دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر تاکید کرد و گفت: تقویت دانشکده علوم پایه، دانشگاه صنعتی و غیره از نکات مهمی است که مورد توجه قرار خواهیم داد.

زلفی گل اضافه کرد: بازنگری در آئین‌نامه استخدامی از موضوعاتی است که دنبال می‌کنیم و امیدواریم هرچه زودتر شاهد عملیاتی شدن آن باشیم.

وی در ادامه از تصویب آئین نامه جذب نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پایه‌های تشویقی اعضای هیأت علمی به 60 ارتقا یافته و سالانه 3 پایه تشویقی برای هر عضو در نظر گرفته شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت ایجاد عدالت آموزشی به نفع همه مناطق تاکید کرد و گفت: این مهم مهاجرت به مرکز را کاهش می‌دهد و موجب توسعه آموزشی در همه استان‌ها خواهد شد.

وی عنوان کرد: شخصاً با بومی گزینی مخالف هستم البته قانون حرف اول و آخر را می‌زند اما بنده اعتقاد دارم عدم بومی گزینی موجب تعامل دانشجویان از استان‌های مختلف خواهد شد که نتایج مثبتی در پی خواهد داشت.

زلفی گل گفت: وحدت ملی در گرو تعامل فرهنگی است و باید از ظرفیت واقفین و خیرین داخل و خارج از کشور در دانشگاه کردستان برای ساخت خوابگاه و دیگر امکانات استفاده شود. زلفی گل خاطرنشان کرد: باید از هر اقدامی که باعث وحدت ملی می‌شود استقبال کرده و موضوع بهره‌وری در آموزش عالی به صورت ویژه در دانشگاه کردستان مورد توجه قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: از ظرفیت ماده 13 دانش بنیان و توان واحدهای تولیدی به جای مالیات در طرح‌های علمی، پژوهشی و فیزیکی استفاده شود و در این راه تنها به واحدهای تولیدی و صنعتی داخل استان اکتفا نشد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده