کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم

آغاز یخبندان 5 روزه در انگلیس/احتمال کاهش دما تا زیر 10 درجه

 با ورود یک جبهه هوای سرد به بریتانیا، دمای هوا در سراسر این کشور به زیر صفر درجه کاهش یافت و کارشناسان هواشناسی در این کشور،‌ وقوع طوفان‌های برفی و یخبندان و کاهش دما تا زیر 10 درجه سانتی‌گراد در طی روزهای آینده را پیش‌بینی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه انگلیسی دیلی‌میل در این خصوص گزارش کرد، مردم انگلیس صبح امروز در حالی از خواب بیدار شند که ورود یک جبهه هوای بسیار سرد، دمای هوا در این کشور را به شدت کاهش داد و آغاز یک یخبندان زیرصفر درجه پنج روزه بود که احتمالاً دمای هوا را به زیر 10 درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد داد.

 

بر اساس این گزارش، سازمان هواشناسی انگلیس در خصوص احتمال هرج و مرج در سفرها به واسطه شرایط نامساعد جوی و شرایط نامطلوب جاده‌ها هشدار داد و اکثر مناطق بریتانیا تحت هشدار آب‌وهوایی زرد مرتبط با بارش برف و تگرگ قرار گرفت.

آن طور که در گزارش دیلی‌میل آمده است، بخش‌های شمالی «ولز» و «اسکاتلند» و جنوب شرقی و شمال انگلستان بیشترین شاهد بارش برف خواهد بود و مناطقی مانند کنت، نورثامبرلند، کارلایل و فالکرک سفیدپوش خواهند شد.

از طرف دیگر، بارش سنگین باران نیز به وقوع سیلاب در یورک منجر شده است به طوریکه تصاویری که نیمه شب گذشته از این منطقه گرفته شده است، خانه‌ها و مغازه‌ها و فروشگاهها در امتداد رود اوز را در حالیکه در آب غوطه‌ور شده‌اند، نشان می‌دهد.

گزارش هواشناسی انگلیس نشان می‌دهد که «لندن» در نیمه شب و صبح امروز از بارش شدید برف در امان بوده است اما دمای هوا در این شهر رو به کاهش است و پیش‌بینی هوا نشان می‌دهد که تا صبح فردا (سه‌شنبه) دمای هوا در پایتخت انگلیس به منفی دو درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت.

پیش‌بینی‌های هواشناسی همچنین حکایت از بارش برف در جنوب انگلستان دارد و دمای هوا در این منطقه تا صبح فردا به منفی پنج درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

طبق این گزارش، برف و یخبندان در انگلیس به هرج و مرج در رفت و آمد در کنت منجر شده است و گزارش‌هایی از وقوع تصادفات در این منطقه به واسطه یخبندان منتشر شده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار