تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

ادامه اعتصاب‌ها در انگلیس

ادامه اعتصاب‌ها در انگلیس دولت انگلیس در حالی که برای غلبه بر موج گسترده اعتصاب‌ها دست به دامن ارتش شده است،‏‌‏ با رکورد قیمت برق نیز مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ اعضای دولت انگلیس ساعاتی دیگر در چارچوب نشست موسوم به کبرا تشکیل جلسه خواهند داد تا ابعاد، پیامد‌ها و نحوه غلبه بر اعتصاب کارکنان مشاغل عمومی را بررسی کنند. گفته می‌شود معاونین وزیر دفاع هم در این جلسه حضور دارند تا آخرین هماهنگی‌ها درباره مقابله با شرایطی که در ۳۰ سال گذشته کشور سابقه نداشته است صورت گیرد.

 

به گزارش روزنامه گاردین، مقام‌های دولتی پیشتر گفته بودند که نیرو‌های ارتش انگلیس قرار است جور کارکنان معترض از بخش‌های بهداشت و درمان تا شبکه ریلی و ماموران مرزی را در ایام اعتصاب بکشند.

 

بیش از یک صد هزار پرستار قرار است روز پنجشنبه برای نخستین بار در تاریخ این کشور دست از کار بکشند. آن‌ها در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی و مشکلات معیشتی خواستار بهبود شرایط کاری و افزایش دستمزد‌های خود هستند. در همین حال هزاران نفر از رانندگان خودرو‌های آمبولانس نیز قرار است ۲۱ دسامبر اعتصاب کنند.

 

این درحالیست که کارکنان فرودگاه‌های گتویک، هیترو، منچستر، بیرمنگام، و کاردیف هم به مدت ۸ روز از ۲۳ دسامبر تا سال جدید میلادی دست از کار می‌کشند و کارکنان شبکه ریلی و اداره پست هم اعتصاب‌های گسترده‌ای برای ایام کریسمس و سال آینده برنامه ریزی کرده‌اند.

 

وزیر کشور انگلیس از مردم خواسته تا پیش از تهیه بلیت برای سفر‌های خارجی در ایام تعطیلات، بیشتر فکر می‌کنند؛ چراکه اعتصاب کارکنان مرزی منجر به تشکیل صف‌های طولانی در فرودگاه‌ها خواهد شد.

 

بر اساس گزارش ها، بیش از دو هزار نیروی ارتش برای رانندگی خودرو‌های آمولانس و انجام تشریفات در فرودگاه‌ها دوره دیده‌اند؛ ۶۰۰ نفر از آن‌ها نیز وظیفه کارکنان نیروی‌های مرزی را برعهده خواهند داشت.


افزایش سرسام آور قیمت برق در انگلیس
اپراتور ملی برق انگلیس نیز امروز (دوشنبه) از ثبت رکوردی تازه برای قیمت برق حاصل از انرژی باد خبر داد و اعلام کرد که سرما و یخبندان و افزایش تقاضا در گرماگرم بحران انرژی حاصل از جنگ در اوکراین به این وضعیت دامن زده است.

 

همزمان با سرمای شدید و کاهش عرضه برق در انگلیس قیمت برق تولیدی حاصل از انرژی بادی رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است. براساس گزارش‌ها قیمت برق برای تحویل در روز دوشنبه به رکورد ۶۷۵ پوند در هر مگاوات ساعت رسیده و در زمان اوج تقاضا در ساعت ۵ تا ۶ بعد از ظهر از رقم دو هزار و ۵۸۶ پوند در مگاوات ساعت گذشته است.

 

این وضعیت به ویژه با سردتر شدن هوا و افزایش تقاضا برای انرژی در حال تشدید است و در نتیجه باعث بالا رفتن قیمت قبوض انرژی شده است که ادامه اعتصاب‌ها را تشدید خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار