انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

کره‌جنوبی:دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است

رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور کره جنوبی که به دنبال امضای قرارداد‌های تجاری با امارات است، در دیدار با رئیس این کشور ادعا‌هایی تعجب‌برانگیز در خصوص ایران مطرح کرد.
یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی که به امارات سفر و با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات دیدار کرده است، در راستای تلاش برای نزدیک کردن روابط دو کشور ادعا‌هایی گستاخانه‌ای را علیه ایران بیان کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».

اظهارات یون در حالی مطرح می‌شود که اماراتی‌ها در تلاش هستند تا روابط خود با ایران را که یک شریک تجاری بزرگ است، حفظ کنند.

یون که روز گذشته در راس هیئتی بلندپایه به امارات سفر کرده، تلاش می‌کند روابط خود را با این کشور به خصوص در زمینه انرژی هسته‌ای گسترش دهد. وی در این خصوص می‌‌گوید: «اگر کره جنوبی و امارات در توسعه انرژی پاک با یکدیگر همکاری کنند، نه تنها امنیت انرژی دو کشور افزایش خواهد یافت، بلکه به ثبات بازار انرژی جهانی نیز کمک خواهد کرد».

گفتنی است، در سفر رئیس جمهور کره جنوبی به امارات، ۱۳ توافقنامه میان دو کشور امضا و ۳۰ میلیارد دلار در بخش انرژی سرمایه‌گذاری شده است.

پیش از این، مون جه این، رئیس جمهور اسبق کره جنوبی در بحبوحه رسوایی‌های امنیتی و اختلاس و فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در ژاپن در سال ۲۰۱۱، تلاش کرد کره جنوبی را از انرژی هسته‌ای دور کند. اما تمرکز مجدد جهانی بر تغییرات اقلیمی و افزایش قیمت سوخت‌های فسیلی پس از قرنطینه شدن همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ روسیه با اوکراین باعث تجدیدنظر کشور‌ها در خصوص انرژی هسته‌ای شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر