رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کره‌جنوبی:دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است

کره‌جنوبی:دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور کره جنوبی که به دنبال امضای قرارداد‌های تجاری با امارات است، در دیدار با رئیس این کشور ادعا‌هایی تعجب‌برانگیز در خصوص ایران مطرح کرد.
یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی که به امارات سفر و با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات دیدار کرده است، در راستای تلاش برای نزدیک کردن روابط دو کشور ادعا‌هایی گستاخانه‌ای را علیه ایران بیان کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».

اظهارات یون در حالی مطرح می‌شود که اماراتی‌ها در تلاش هستند تا روابط خود با ایران را که یک شریک تجاری بزرگ است، حفظ کنند.

یون که روز گذشته در راس هیئتی بلندپایه به امارات سفر کرده، تلاش می‌کند روابط خود را با این کشور به خصوص در زمینه انرژی هسته‌ای گسترش دهد. وی در این خصوص می‌‌گوید: «اگر کره جنوبی و امارات در توسعه انرژی پاک با یکدیگر همکاری کنند، نه تنها امنیت انرژی دو کشور افزایش خواهد یافت، بلکه به ثبات بازار انرژی جهانی نیز کمک خواهد کرد».

گفتنی است، در سفر رئیس جمهور کره جنوبی به امارات، ۱۳ توافقنامه میان دو کشور امضا و ۳۰ میلیارد دلار در بخش انرژی سرمایه‌گذاری شده است.

پیش از این، مون جه این، رئیس جمهور اسبق کره جنوبی در بحبوحه رسوایی‌های امنیتی و اختلاس و فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در ژاپن در سال ۲۰۱۱، تلاش کرد کره جنوبی را از انرژی هسته‌ای دور کند. اما تمرکز مجدد جهانی بر تغییرات اقلیمی و افزایش قیمت سوخت‌های فسیلی پس از قرنطینه شدن همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ روسیه با اوکراین باعث تجدیدنظر کشور‌ها در خصوص انرژی هسته‌ای شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار