دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کره‌جنوبی:دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است

رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور کره جنوبی که به دنبال امضای قرارداد‌های تجاری با امارات است، در دیدار با رئیس این کشور ادعا‌هایی تعجب‌برانگیز در خصوص ایران مطرح کرد.
یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی که به امارات سفر و با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات دیدار کرده است، در راستای تلاش برای نزدیک کردن روابط دو کشور ادعا‌هایی گستاخانه‌ای را علیه ایران بیان کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، رئیس جمهور کره‌جنوبی در گفتگو با رئیس امارات گفت: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات و مهم‌ترین تهدید آن ایران است. ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم».

اظهارات یون در حالی مطرح می‌شود که اماراتی‌ها در تلاش هستند تا روابط خود با ایران را که یک شریک تجاری بزرگ است، حفظ کنند.

یون که روز گذشته در راس هیئتی بلندپایه به امارات سفر کرده، تلاش می‌کند روابط خود را با این کشور به خصوص در زمینه انرژی هسته‌ای گسترش دهد. وی در این خصوص می‌‌گوید: «اگر کره جنوبی و امارات در توسعه انرژی پاک با یکدیگر همکاری کنند، نه تنها امنیت انرژی دو کشور افزایش خواهد یافت، بلکه به ثبات بازار انرژی جهانی نیز کمک خواهد کرد».

گفتنی است، در سفر رئیس جمهور کره جنوبی به امارات، ۱۳ توافقنامه میان دو کشور امضا و ۳۰ میلیارد دلار در بخش انرژی سرمایه‌گذاری شده است.

پیش از این، مون جه این، رئیس جمهور اسبق کره جنوبی در بحبوحه رسوایی‌های امنیتی و اختلاس و فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در ژاپن در سال ۲۰۱۱، تلاش کرد کره جنوبی را از انرژی هسته‌ای دور کند. اما تمرکز مجدد جهانی بر تغییرات اقلیمی و افزایش قیمت سوخت‌های فسیلی پس از قرنطینه شدن همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ روسیه با اوکراین باعث تجدیدنظر کشور‌ها در خصوص انرژی هسته‌ای شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر