دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

نماینده مجلس: حفظ وحدت قوای سه‌گانه بیش از استیضاح ضرورت دارد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط حاضر حفظ وحدت قوای سه‌گانه بیش از استیضاح ضرورت دارد و اکنون وقت مناسبی برای استیضاح وزیران نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد جباری  درباره تلاش برخی نمایندگان برای استیضاح وزرا گفت: طرح سوال و استیضاح از ابزارهای نظارتی مجلس است اما موقعیت استفاده از این ابزارها بستگی به شرایط کشور دارد به طوری که در وضعیت فعلی حفظ و وحدت قوای سه گانه در اولویت است.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه فلسفه وجودی دولت و مجلس خدمت صادقانه به مردم و پرهیز از حاشیه هاست، بیان داشت: در شرایطی که دشمنان به دنبال آسیب زدن به انسجام ملی و همدلی قوا هستند، نباید بگذاریم عده ای از اختلاف سلیقه ها سوء استفاده کنند.

نماینده مردم پارسیان در مجلس تصریح کرد: برخی از وزیران دولت سیزدهم بالاترین رای اعتماد را از مجلس گرفتند و این اعتماد باید در کارآمدی و پیگیری خواسته های مردم نمود داشته باشد.

جباری در ادامه به ناآرامی های اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: در این حوادث دشمنان بر وضعیت معیشتی مردم متمرکز شدند تا اهداف خود را پیاده کنند بنابراین دولت و مجلس باید در شرایط کنونی به فکر حل مشکلات مردم باشند تا راه برای سوءاستفاده دشمنان بسته شود.

این نماینده مجلس با یادآوری اینکه قوه مقننه بررسی لایحه بودجه 1402 را کلید زده است، تاکید کرد: برای داشتن بودجه ای قوی و منضبط نیازمند حفظ روحیه تعاملی قوا هستیم تا مردم از ثمرات آن بهره مند شوند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار