سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

شرمن: آمریکا نگران روابط روسیه و ایران است

شرمن: آمریکا نگران روابط روسیه و ایران است مقام‌های آمریکایی گفتند ایالات متحده انتظار تعمیق روابط روسیه با ایران و کره شمالی را دارد که به ادعای آن‌ها، مسکو به دلیل کمبود موشک و پهپاد همچنان به این کشورها متوسل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، وندی شرمن معاون وزیر خارجه و کالین کال معاون وزیر دفاع آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره روابط ایران و روسیه ابراز نگرانی کردند. 

 

معاون وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد که روسیه همچنان به درخواست از ایران و کره شمالی ادامه می‌دهد زیرا با کمبود واقعی توانایی‌های موشکی و کمبود پهپادها مواجه است. وی ضمن این ادعا که «صادقانه بگویم، این واقعیت که روسیه به ایران و کره شمالی متوسل می‌شود، ناامیدی آن را نشان می‌دهد»، افزود: در زمینه هواپیما، فکر می‌کنم باید انتظار داشته باشیم که ایران و روسیه روابط خود را تعمیق کنند، روسیه به شکلی فزاینده متکی به کمک از سایر کشورها برای به دست آوردن تسلیحاتی است که با کمبود آن‌ها مواجه است. 

 

وندی شرمن هم که طبق گزارش‌ها به اوکراین سفر کرده، گفت که «ایالات متحده نگران روابط روسیه و ایران است، بر تولید داخلی موشک در روسیه نظارت خواهد کرد و تحریم‌هایی اعمال خواهد کرد». 

 

جاناتان فاینر معاون مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا هم خاطرنشان کرد که «رویکرد ایالات متحده نه تنها بر مبنای تحریم‌ها قرار دارد، بلکه بر تدابیر کنترل صادرات استوار است که بر اقتصاد روسیه و صنعت دفاعی این کشور اعمال شده تا توانایی تهدید مسکو علیه نه تنها اوکراین بلکه سایر همسایگان را محدود و مهار کند». 

 

پیش‌تر هم سخنگوی کاخ سفید ضمن بیان این که روابط دفاعی میان ایران و روسیه رو به تعمیق است، آن را نگران‌کننده خواند. این اظهارنظرها در شرایطی مطرح شده که اوکراین و حامیان غربی آن طی هفته‌های اخیر بارها ادعاهایی درباره ارسال پهپادهای ایران به روسیه مطرح کردند.

 

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اخیرا در رد این ادعاها گفته بود که اوکراین هیچ مدرکی دال بر استفاده روسیه از پهپاد ایرانی ارائه نکرد.

 

جمهوری اسلامی ایران پیش از این بارها ادعاهای اوکراین و کشورهای غربی درباره ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکذیب کرده است.

 

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه اخیراً در یک مصاحبه با رسانه روس اعلام کرد که همکاری نظامی دو کشور به صورت سازنده ادامه خواهد یافت و در پاسخ به سوالی درباره اتهام‌زنی‌های اوکراینی و حامیان غربی آن به ایران مبنی بر تامین پهپاد برای روسیه جهت استفاده در جنگ، تصریح کرد که موضع تهران بارها از سوی حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران اعلام شده است. وی افزود: «یک گروه از متخصصان ایرانی و اوکراینی نشست‌های ویژه‌ای در این خصوص برگزار کردند».

 

سفیر ایران در روسیه تاکید کرد که تهران از کی‌یف و مسکو می‌خواهد برای پایان دادن به درگیری‌ها وارد گفت‌وگو شوند. به گفته جلالی، ایران بیش از یک بار آمادگی خود را برای کمک به چنین گفت‌و‌گوهایی به عنوان میانجی اعلام کرده است. دیپبمات ارشد ایرانی مستقر در مسکو بر این موضوع هم تاکید کرد که بحران اوکراین ریشه «در سیاست‌های تحریک آمیز ناتو و غرب» دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷
0
0
تروریست های وحشی آمریکایی به جهنم که از روابط روسیه و ایران نگران هستید شما جنایتکار ها هر چیزی که به نفعتون نباشه به طوری از آن ابراز نگرانی می‌کنند،،بی پدر و مادرهای تروریست که دست های کثیفشون به خون ملت های دیگه آلوده هست.مرگ بر شما شیطان صفت های جنایتکار
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار