غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

مذاکرات برای احداث نیروگاه در عراق توسط ایران

وزیر برق عراق در دیدار با وزیر نیروی ایران، خواستار ادامه یافتن و توسعه ساخت نیروگاه در عراق بدست متخصصان ایرانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در دیدار با "زیادعلی فاضل" وزیر برق کشور عراق، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در زمینه دیپلماسی آب و برق در دولت سیزدهم فعالانه در مواجهه با کشورهای همسایه و منطقه حضور دارد، افزود: ظرفیت‌های فنی و مهندسی ایران در حوزه انرژی برق بسیار گسترده و در حال توسعه است.

محرابیان اظهار کرد: فعالیت در این حوزه در کنار پتانسیل موجود در کارخانه‌های تولید تجهیزات و قطعات این صنعت در جمهوری اسلامی ایران در شرایط مطلوبی قرار دارد و جزو افتخارات کشور محسوب می‎شود و بر همین اساس موضوع صادرات این خدمات و تجهیزات به کشورهای منطقه مطرح می‌شود.

وزیر نیرو در همین رابطه تصریح کرد: بر این اساس با عراق به عنوان کشور همسایه و دوست روابط و مناسبات خوبی حاکم و برقرار است و به منظور بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها تبادل نظر می‌شود؛ این تبادلات به نحوی است که بخش خصوصی در کشورهای ایران و عراق فعال شوند که حاصل و نتیجه نهایی آن رضایت مردم و توسعه اقتصادی هر دو کشور است.

در ادامه "زیادعلی فاضل" ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسه با وزیر نیرو در کشور ایران گفت: امروز درباره حمایت از وزارت برق عراق، تبادل تجربیات، تامین نیاز عراق به برق و مسائل مرتبط با آن گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

وزیر برق کشور عراق درباره بهره‌مندی از توان و دانش ایرانیان برای پیشبرد اقدامات در صنعت برق عراق با اشاره به تبادل نظر درباره تبادل خدمات فنی و مهندسی ایران در زمینه احداث نیروگاه‌های برق در کشور، افزود: هم‌اکنون متخصصان و شرکت‌های بزرگی از جمله شرکت مپنا در عراق فعال هستند؛ تبادل تجربه و اطلاعات این حوزه در جریان است و به توسعه روابط در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند./تسنیم

ارسال نظر