بیانیه اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره تحولات اخیر و تفاهم ایران و آمریکا اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران؛ هر استان کجا مستقر می‌شود؟ پزشکیان: باید برای مواجهه با هر سناریوی احتمالی آماده باشیم جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران/ اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید در مصلی استاندار خراسان‌رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز نهایی نشده / تأکید رهبر معظم انقلاب این بوده که محل خاکسپاری و تدفین پیکر رهبر شهید به گونه‌ای باشد که زیارت امام رضا (ع) تحت تأثیر قرار نگیرد دستور جدید عارف درباره مراسم وداع با رهبر شهید هشدار خبرگان به تیم مذاکره‌کننده؛ تجربه توافق‌های خسارت‌بار گذشته تکرار نشود/ هیچ اقدامی خلاف نظر رهبری پذیرفتنی نیست تشییع رهبر شهید به‌صورت هوایی برگزار می‌شود؟ ۶۲ نماینده از تجمع مقابل مجلس انصراف دادند پیام نماینده ولی‌فقیه در سپاه به منتقدان مذاکرات: رهبر انقلاب با اصل مذاکره از موضع اقتدار مخالفتی ندارند سران قوا جلسه تشکیل دادند سخنگوی سپاه برقراری خط مستقیم بین ایران و آمریکا را تکذیب کرد آغاز ثبت‌نام زائران غیرتهرانی برای وداع با رهبر شهید امام جمعه تهران: پیام راهبردی رهبر انقلاب درباره یادداشت تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکا دست مسئولان را تقویت کرد پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات

جمع‌آوری قریب ۱۰۰.۰۰۰ نامه در سفر رئیسی به یزد

جمع‌آوری قریب ۱۰۰.۰۰۰ نامه در سفر رئیسی به یزد دومین سفر استانی رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت به استان یزد، بیش از ۴۶ هزار تماس تلفنی و حدود یکصد هزار نامه در یزد ثبت شد که رکود نامه‌های مردمی در استان خراسان جنوبی را شکست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، دومین دور سفرهای استانی آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» و اعضای کابینه او در ۲۲ آذر ماه گذشته با سفر به خراسان جنوبی آغاز شد و رئیس‌جمهور، یک ماه پس از سفر نخست، در ۲۲ دی ماه به استان یزد رفت. از ویژگی‌های این دور از سفرهای دولت، افزایش مدت سفر از یک به دو روز و ارتقای روند خدمت‌رسانی از ۴۸ ساعت به ۷۲ ساعت است.

یکی از حلقه‌های ارتباطی بین دولت و مردم، مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری است که وظیفه انتقال بدون واسطه پیام‌ها، نظرات، گزارش‌ها و مطالبات مردم از طریق میزهای خدمت، سامانه پاسخگویی تلفنی ۱۱۱ و سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) را بر عهده دارد؛ مرکزی که شهریور ۱۴۰۰ دور جدید فعالیت‌هایش در «دولت مردم» را با مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» و با ارتقای ساختارش آغاز کرد.

بر اساس اعلام مسئولان این مرکز، در دومین سفر آیت‌الله رئیسی و کابینه‌اش که هفته گذشته به استان یزد انجام شد، ۶۱ هزار و ۹۶۴ پیام در سامانه سامد به ثبت رسیده و بیش از ۴۶ هزار و ۲۵۵ تماس تلفنی دریافت شده است.

بیشتر درخواست‌های مردم استان یزد در این سامانه، به ترتیب مربوط به وام قرض الحسنه، تسهیلات بانکی، وام خوداشتغالی و مساعدت‌های مالی و مسکن بوده است.

همچنین در ۲۹ میز ملاقات نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های اجرایی، ۱۱ هزار و ۲۵۴ مورد درخواست مردمی ثبت شده که بیشترین آن‌ها مربوط به مشکلات زمین‌شهری، مسکن ملی و اشتغال است.

در حالی که در سفر رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی ۵۳ هزار تماس تلفنی و ۵۲ هزار مکاتبه و مراجعه مردمی به میزهای خدمت ثبت شد، در دومین سفر استانی آیت‌الله رئیسی ۹۸ هزار و ۷۷۲ نامه دریافت شده که در مقایسه با سفر نخست، می‌توان گفت نامه‌های مردمی به رئیس دولت رکورد زد.

در جریان این سفر همچنین حجت‌الاسلام صالحی برای نخستین بار با دعوت نماینده زرتشتیان ایران در مجلس و مؤبد زرتشتیان استان یزد در عبادتگاه اصلی این اقلیت دینی حضور یافت و بررسی و رفع مسائل و مشکلات آن‌ها را پیگیری کرد؛ این اقدام در شرایطی انجام شد که چند روز قبل از سفر به استان یزد، نخستین میز خدمت برای اقلیت‌های دینی به‌صورت همزمان در سه استان تهران، اصفهان و آذربایجان غربی برگزار شد.

در این سفر هم شهروندان ادیان مختلف مطالبات خود را بیان کردند که بیشتر در حوزه شهری و آموزش و پرورش بود./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار