ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

کنعانی: هنوز رویاهای لوترکینگ درباره سیاهان آمریکا محقق نشده است

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به قتل فجیع معلم سیاه‌پوست در آمریکا گفت: هنوز هم رویاهای مارتین لوترکینگ در برخورداری سیاهان آمریکا از حقوق مدنی برابر با سفید پوستان محقق نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۸۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه) ۲۷ دی ماه در یک رشته توئیت نوشت: مرگ فجیع «کینان اندرسون» معلم ۳۱ ساله سیاه‌پوست آمریکایی به دست پلیس آمریکا مقارن با روز مارتین لوترکینگ رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار، نشان می‌دهد که با گذشت بیش از ۵ دهه از ترور مارتین لوترکینگ، هنوز هم رویاهای او در برخورداری سیاهان آمریکا از حقوق مدنی برابر با سفید پوستان تحقق نیافته و همچنان رنگین پوستان در معرض تضییع شدید حقوق اولیه انسانی و برخوردهای نژادپرستانه قرار دارند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز (شنبه) ۲۴ دی ماه در واکنش به قتل فجیع معلم سیاه‌پوست در آمریکا، اظهار داشت: مشاهده تصاویر اقدام خشن و بیرحمانه پلیس آمریکا در قتل «اندرسون» معلم سیاه‌پوست و تکرار قتل فجیع «جورج فلوید» که نشان از استمرار رفتار تبعیض آمیز پلیس آمریکا علیه رنگین پوستان این کشور دارد، بار دیگر جهانیان را در بهت و شوک فرو برد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جای تأسف است که‌ رژیم آمریکا که برای نیل به مقاصد سیاسی، با ریاکاری توأم با مداخله جویی، در مسائل داخلی دیگر کشورها ورود کرده و اشک تمساح می‌ریزد، نسبت به خشونت مفرط و اقدامات تبعیض آلود و نفرت انگیز پلیس کشورش در قبال رنگین پوستان و جنایت‌ علیه آنان سکوت اختیار می‌کند.

کنعانی در پایان ضمن محکوم کردن قتل این معلم جوان سیاه‌پوست، بر لزوم پاسخگویی دولت آمریکا در قبال این جنایت ضدانسانی و بی مسؤولیتی در برابر تکرار موارد نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر در این کشور بویژه نسبت به‌ حقوق اقلیت‌ها و رنگین پوستان تأکید کرد.

به گزارش فارس، شبکه سی ان ان از کشته شدن «کینان اندرسون» مرد سیاه‌پوست ۳۱ ساله بعد از برخورد پلیس با وی خبر داد. براساس این گزارش، اندرسون بعد از شوک‌های الکتریکی پلیس به بیمارستان منتقل شده و در آنجا بر اثر ایست قلبی فوت کرده است.

موسسه آموزش زبان انگلیسی Digital Pioneers در واشنگتن گفته که اندرسون در این موسسه زبان انگلیسی تدریس می‌کرده و برای دیدار با بستگان خود در سال نوی میلادی به لس آنجلس رفته بوده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار