نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد

خرید غیرمستقیم نفت روسیه توسط انگلیس

یک روزنامه انگلیسی گزارش داده لندن با واسطه هند از روسیه نفت وارد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۸۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه انگلیسی با استناد به برخی ارقام جدید گزارش داده هند به واسطه‌ای پنهان برای واردات نفت روسیه به بریتانیا تبدیل شده است.

 

روزنامه دیلی‌تلگراف با اعلام این خبر افزود چنین رویه‌ای تلاش‌های انگلیس برای کاهش منابع مالی کرملین را کم‌اثر می‌کند. 

 

مطابق این گزارش، داده‌های تجاری نشان می‌دهند خریداران محصولات انرژی در انگلیس واردات نفت از بزرگترین شرکت پالایشی هند افزایش داده‌اند؛ این شرکت هندی نیز خود واردات نفت خام از روسیه را افزایش داده است. 

 

این اطلاعات نشان می‌دهند خریداران محصولات انرژی در انگلیس، واردات مستقیم از روسیه را با واردات از سایر شرکت‌هایی که مشتری روسیه هستند جایگزین کرده‌اند؛ معنای این رویه آن است که انگلیس به صورت غیرمستقیم به چرخش نفت روسیه کمک می‌کند. 

 

تلگراف نوشته این نوع زنجیره تأمین در انگلیس کاملاً قانونی است اما داده‌های موجود نگرانی‌ها در انگلیس درباره تضعیف نظام تحریم‌ها علیه روسیه را مضاعف کرده است. 

 

اولگ آستنکو، مشاور رئیس‌جمهور اوکراین گفته که شرکت‌ها از ضعف‌های موجود در نظام تحریم‌ها استفاده می‌کنند. او گفت: «انگلیس باید مفرهایی که باعث به خطر افتادن حمایت‌ها ار اوکراین می‌شود را ببندد.»

 

چین و هند از زمان حمله روسیه به اوکراین خرید نفت از مسکو را که با تخفیف عرضه می‌شود را افزایش داده‌اند. داده‌هایی که توسط موسسه «گلوبال ویتنس» تحلیل شده نشن می‌دهد پالایشگاه جام‌نگر که در غرب هند واقع است در سال گذشته میلادی ۲۱۵ محموله نفت خام و نفت کوره از روسیه وارد کرده. این رقم ۴ برابر حجمی است که این شرکت در سال ۲۰۲۱ وارد کرده بود. 

 

همزمان، انگلیس از زمان آغاز جنگ ۲۹ محموله معادل ۱۰ میلیون بشکه گازوئیل یا سایر محصولات پالایش‌شده از شرکت جام‌نگر وارد کرده است. این رقم در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴ میلیون بشکه بوده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار