اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

خرید غیرمستقیم نفت روسیه توسط انگلیس

یک روزنامه انگلیسی گزارش داده لندن با واسطه هند از روسیه نفت وارد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۸۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه انگلیسی با استناد به برخی ارقام جدید گزارش داده هند به واسطه‌ای پنهان برای واردات نفت روسیه به بریتانیا تبدیل شده است.

 

روزنامه دیلی‌تلگراف با اعلام این خبر افزود چنین رویه‌ای تلاش‌های انگلیس برای کاهش منابع مالی کرملین را کم‌اثر می‌کند. 

 

مطابق این گزارش، داده‌های تجاری نشان می‌دهند خریداران محصولات انرژی در انگلیس واردات نفت از بزرگترین شرکت پالایشی هند افزایش داده‌اند؛ این شرکت هندی نیز خود واردات نفت خام از روسیه را افزایش داده است. 

 

این اطلاعات نشان می‌دهند خریداران محصولات انرژی در انگلیس، واردات مستقیم از روسیه را با واردات از سایر شرکت‌هایی که مشتری روسیه هستند جایگزین کرده‌اند؛ معنای این رویه آن است که انگلیس به صورت غیرمستقیم به چرخش نفت روسیه کمک می‌کند. 

 

تلگراف نوشته این نوع زنجیره تأمین در انگلیس کاملاً قانونی است اما داده‌های موجود نگرانی‌ها در انگلیس درباره تضعیف نظام تحریم‌ها علیه روسیه را مضاعف کرده است. 

 

اولگ آستنکو، مشاور رئیس‌جمهور اوکراین گفته که شرکت‌ها از ضعف‌های موجود در نظام تحریم‌ها استفاده می‌کنند. او گفت: «انگلیس باید مفرهایی که باعث به خطر افتادن حمایت‌ها ار اوکراین می‌شود را ببندد.»

 

چین و هند از زمان حمله روسیه به اوکراین خرید نفت از مسکو را که با تخفیف عرضه می‌شود را افزایش داده‌اند. داده‌هایی که توسط موسسه «گلوبال ویتنس» تحلیل شده نشن می‌دهد پالایشگاه جام‌نگر که در غرب هند واقع است در سال گذشته میلادی ۲۱۵ محموله نفت خام و نفت کوره از روسیه وارد کرده. این رقم ۴ برابر حجمی است که این شرکت در سال ۲۰۲۱ وارد کرده بود. 

 

همزمان، انگلیس از زمان آغاز جنگ ۲۹ محموله معادل ۱۰ میلیون بشکه گازوئیل یا سایر محصولات پالایش‌شده از شرکت جام‌نگر وارد کرده است. این رقم در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴ میلیون بشکه بوده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار