جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

اروپا اگر سپاه را تروریست اعلام کند، ایران هم ناتو را تروریست اعلام خواهد کرد

گلرو گفت: اقدام انگلیس در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران در اصل نوعی نقض اصل عدم مداخله در امور داخلی کشور‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به مواضع اخیر کشور‌های اروپایی برای تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: براساس اطلاعات منتشر شده، دولت انگلیس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریستی اعلام کرده است از طرفی نیز رسانه‌ها و خبرگزاری‌های انگلیسی، این اقدام دولت انگلیس غیرعادی تلقی کرده و دارای تبعات سنگین اعلام کردند. برهمین اساس انگلیسی ها، خود معترف به این نکته هستند که این اقدام آن‌ها براساس قواعد، قوانین و حقوق بین الملل اقدامی غیر پذیرفته شده است.

او ادامه داد: اقدام انگلیس در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران در اصل نوعی نقض اصل عدم مداخله در امور داخلی کشور‌ها است؛ چراکه دولت انگلیس اتفاقات اخیر در ایران را به عنوان بهانه این اقدام خویش قرار داد که در اصل اقدامی مداخله جویانه در امور داخلی ایران است که پذیرفتنی نیست.

وی افزود: در وهله اول بحث تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران از جانب دولت انگلیس کلید خورد، اما آنچه به نظر می‌آید اروپایی‌ها به طور یکپارچه به دنبال این موضوع هستند.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم بیان کرد: اصل دفاع و عمل متقابل در قوانین بین المللی به عنوان یک اصل شناخته شده برای کشور‌ها محسوب می‌شود و حقی را برای کشور‌ها قائل می‌شود که در برابر هر اقدام خصمانه طرف مقابل، عمل متقابل را انجام دهند لذا براین اساس دولت جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس و در هر نقطه‌ای که نیرو‌های نظامی کشور‌های اقدام کننده علیه سپاه پاسداران حضور داشته باشد، دست خویش را برای اقدام متقابل باز می‌داند، همانطوری که دولت آمریکا در دوران ترامپ، سپاه پاسداران را تروریستی اعلام کرد، جمهوری اسلامی نیز متقابلاً سازمان نیرو‌های مرکزی آمریکا (سنتکام) را تروریستی اعلام کرد و با مصوبه‌ای که در مجلس صورت گرفت. دست جمهوری اسلامی را برای هرگونه اقدام متقابل باز کرد.

گلرو افزود: نیرو‌های انگلیسی، غربی و ناتو در منطقه حضور دارند بنابراین اگر اروپا و انگلیس بخواهند چنین اقدامی را انجام دهند، از منظر جمهوری اسلامی، ناتو به عنوان یک نیروی متخاصم و تروریستی شناخته می‌شود.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: از وزارت امور خارجه می‌خواهیم که رایزنی‌های سنگین دیپلماتیک را برای ممانعت از ایجاد این روند به عمل آورد و دستگاه‌های ذی ربط نیز اقدامات و آمادگی‌های لازم را داشته باشند؛ همچنین مجلس شورای اسلامی به نوبه خود در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در حال بررسی این موضوع است.

وی افزود: هفته آینده جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد که در آن جلسه بحث اروپا، اقدامات خصمانه و مداخله جویانه آلمان، انگلیس و فرانسه مورد بررسی قرار خواهد گرفت که در آن جلسه نیز اقدامات خصمانه انگلیس در خصوص تروریستی اعلام کردن سپاه سپاسداران مورد بررسی و در خصوص اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران نیز تصمیم گیری صورت می‌گیرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار