حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند

اعتصاب سراسری در فرانسه و اختلال در توزیع سوخت

اعتصاب در فرانسه عمده‌فروشی بنزین و گازوئیل از سه پالایشگاه تحت مدیریت شرکت توتال انرژی را در روز پنجشنبه مختل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، اعتصاب در فرانسه عمده‌فروشی سوخت از سه پالایشگاه تحت مدیریت شرکت توتال انرژی را در روز پنجشنبه مختل کرد. این اولین روز از یک‌سری اعتصاب‌های سراسری برنامه‌ریزی‌شده در بسیاری از بخش‌ها علیه طرح امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، برای افزایش سن بازنشستگی است.

 

اتحادیه تجاری سی‌جی‌تی اعلام کرد پالایشگاه‌های دانگس، نورماندی و فیزین که شرکت توتال انرژی اپراتور آنهاست عمده‌فروشی بنزین و گازوئیل را امروز متوقف کردند و پالایشگاه فیزین هم مجبور است میزان فراوری نفت خود را تا حداقل پایین بیاورد.

 

توتال انرژی و واحد اکسون موبیل در فرانسه اکثر ظرفیت پالایشگاهی در این کشور را در اختیار دارند. انتظار می‌رود اعتصاب علیه اصلاحات ماکرون درمورد بازنشسته‌ها با اقدامات صنعتی جدیدی در ماه جاری و همچنین اوایل فوریه ادامه داشته باشد و عرضه سوخت در این کشور را بیش‌از پیش مختل کند. این اعتصابات در آستانه اجرایی شدن تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا علیه واردات محصولات نفتی روسیه از پنجم فوریه صورت می‌گیرد.

 

طبق اطلاعیه اتحادیه سی‌جی‌تی، فرانسه شاهد یک اعتصاب 48 ساعته در 26 ژانویه و یک اعتصاب سه‌روزه در فوریه خواهد بود.

 

عرضه سوخت از پالایشگاه‌های شرکت توتال در روز پنجشنبه مختل شد، اما نشانه‌های کمتری از اختلال در پالایشگاه‌های اکسون دیده می‌شد.

 

این اعتصاب سراسری که حمل‌ونقل عمومی و مدارس را تحت تأثیر قرار داده بود، 3 ماه پس‌از هفته‌ها اعتصاب کارگران پالایشگاه‌ها در ماه سپتامبر و اکتبر صورت‌گرفته است.

 

اعتصاب در پالایشگاه‌های فرانسه در پاییز 2022 در شرایطی 60 درصد از ظرفیت پالایشگاهی این کشور را تعطیل کرد که ایستگاه‌های گاز در سراسر پاریس و بخش‌های شمالی فرانسه خالی از سوخت بودند. اعتصاب پالایشگاه‌های اکسون سرانجام پس‌از توافق اتحادیه‌های تجاری فرانسه با این شرکت برای 7 درصد افزایش دستمزد به پایان رسید./ تسنیم

ارسال نظر