بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

یونان: برای بدترین سناریو مقابل ترکیه آماده هستیم

یونان: برای بدترین سناریو مقابل ترکیه آماده هستیم معاون وزارت دفاع یونان با اشاره به افزایش قدرت نیروهای مسلح این کشور گفت که آتن برای هر سناریویی مقابل ترکیه آماده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «گریک سیتی تایمز»، «نیکاس هاردالیاس» معاون وزارت دفاع یونان روز چهارشنبه به لفاظی‌های ترکیه و سرمایه گذاری دولت یونان در زمینه نظامی اشاره کرد.

هاردالیاس اظهار داشت که ماموریت «کریاکاس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان ساخت قوی‌ترین نیروهای مسلح در تاریخ دولت یونان بوده است. وی از خرید سه ناوچه و ۲۴ فروند جنگنده «رافال» از فرانسه اشاره کرد و افزود که یونان در سال ۲۰۲۳، ناوگان جنگنده‌های «اف-۱۶» نیروی هوایی خود را ارتقا می‌دهد.

رئیس ‌جمهور ترکیه روز شنبه با تهدید مجدد یونان اظهار اشت که ترکیه نه‌تنها از دوران سخت جان سالم به در برده، بلکه در حرکت به جلو قصد دارد برد موشک داخلی خود را از ۵۶۵ کیلومتر به ۱۰۰۰ کیلومتر برساند.

رئیس جمهور ترکیه گفت: «آزمایش‌ها از "ازمیر" در حال انجام است و موشکی که از آنجا پرتاب شود ممکن است یونانی‌ها را بترساند.»

به نوشته گریک سیتی تایمز، معاون وزارت دفاع یونان در باره لفاظی‌های ترکیه نیز گفت: «سعی نمی‌کنیم حدس بزنیم پشت هر نمایش جدید گستاخی ترکیه چه چیزی پنهان شده است.ما به طور پیوسته به برنامه ریزی ادامه می‌دهیم و همیشه برای هر سناریو، از جمله بدترین سناریوی ممکن آماده‌ایم.»

یک رسانه یونانی روز سه شنبه نوشت که خرید جنگنده‌های پیشرفته «اف-۳۵» از آمریکا توسط یونان، برتری هوایی و فناوری قابل توجهی برای این کشور در تقابل با ترکیه ایجاد می‌کند.

وبگاه «گریک ریپورترز» نوشت، خرید جنگنده اف-۳۵ همراه با خرید شماری جنگنده نسل چهار و نیم «رافال» از فرانسه و ارتقاء بخش عمده‌ای از ناوگان جنگنده «اف-۱۶» به نیروی هوایی یونان کمک قابل توجه کرده و برتری فناوری را بر ترکیه تحمیل می‌کند. ترکیه حتی اگر قرارداد به‌روز رسانی اف-۱۶ را با آمریکا اجرا کند، باز هم یونان با این خرید‌ها از ترکیه سبقت خواهد گرفت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار