درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

فرمانده کل سپاه خطاب به اروپا: اشتباهات خود را تکرار نکنید

فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به اقدام اخیر پارلمان اروپا گفت: ما هرگز از چنین تهدیداتی و حتی عمل نسبت به آن نگران نیستیم، چرا که هر چقدر دشمنان به ما فرصت عمل دهند، ما قوی تر عمل می کنیم ولی ما به اروپایی ها توصیه می کنیم اشتباهات گذشته خود را تکرار نکنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اولین ساعات بامداد امروز (شنبه اول بهمن ماه) پس از دیدار محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: صمیمانه از آقای قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که خود از فرماندهان و سرداران پرافتخار دوران دفاع مقدس هستند و همرزم بزرگانی همچون حاج قاسم سلیمانی بودند، تشکر می کنم که امروز در اولین ساعات بامداد برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابل توطئه های جهانی که به خصوص امروز از سوی بخشی از پارلمان اروپا مطرح شده، در کنار ما حضور یافتند.

 

وی همچنین از نمایندگان مجلس به دلیل اتخاذ مواضع قاطعانه و ارزشمند در دفاع از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی چند روز گذشته تشکر کرد و با اشاره به تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شما در این تصویر چهره یک فرمانده پرآوازه و فراموش ناشدنی را ملاحظه می‌کنید که همه جهان معترف است این فرمانده رشید به اتفاق سایر پاسداران انقلاب اسلامی، بزرگترین و قاطعانه ترین نقش را در خاتمه دادن به یک تروریسم عالمگیر انجام داد.

 

سردار سلامی تصریح کرد: اگر مجاهدت‌های مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه با محوریت نیروی قدس و فرماندهی شهید سلیمانی نبود، قطعاً آتشفشان تروریستی که توسط آمریکایی‌ها ایجاد شد، دامنگیر اروپایی‌ها می‌شد و امنیتی که امروز در اروپا حاکم است، از بین می رفت.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: همانطور که ترامپ گفت «اوباما خالق و به وجود آورنده تروریسم بود و این پدیده را برای اولین بار در سرزمین های اسلامی ایجاد کرد»، ولی این آتش در لبه‌های اروپا بود و اگر مهار نمی‌شد تمام سطوح جغرافیایی اروپا را دربرمی‌گرفت؛ اما عادت اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها این است که همیشه جای جلاد و شهید و ظالم و مظلوم را عوض می‌کنند.

 

وی یادآور شد: همانطور که دفاع مشروع فلسطینی‌ها را تروریسم می‌دانند و تهاجم صهیونیست‌ها را دفاع مشروع! دفاع مردم یمن از تمامیت ارضی و سیاسی خود را نیز تروریسم می‌دانند و تهاجم آل‌سعود و متحدان آن را دفاع مشروع تلقی می‌کنند، به همین نحو دفاع مردم ایران و سپاه از ارزش‌های خود را تروریسم تلقی می‌کنند، در حالی که خودشان را ضد تروریسم نشان می‌دهند، پناه دهنده به تروریسم هستند.

 

سردار سلامی تصریح کرد: اروپا دوبار خود را در یک جنگ جهانی قرار داد و امروز بر ویرانه‌های همان جنگ‌های گذشته، اروپای جدید شکل گرفته است، اروپا از اشتباهات گذشته خود درس نگرفته است و فکر می‌کند با چنین بیانیه‌هایی می‌تواند این سپاه عظیم که سرشار از قدرت ایمان، توکل، قدرت و اراده است را متزلزل کند.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: ما هرگز از چنین تهدیداتی و حتی عمل نسبت به آن نگران نیستیم، چرا که هر چقدر دشمنان به ما فرصت عمل دهند، ما قوی تر عمل می کنیم. سپاه اساساً در عمل قوی است، کسانی که این امکان را فراهم می‌کنند قدرت سپاه به حرکت درآید، به نفع سپاه کار کرده‌اند، ولی ما به اروپایی ها توصیه می‌کنیم که تکرار اشتباهات گذشته خود را مرتکب نشوند.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه اگر اروپایی‌ها دچار اشتباه شوند، باید پیامد اشتباه خود را بپذیرند افزود: امروز ببینید که سازمان منافقین توسط چه کسانی حمایت می‌شود؟ بیش از 17 هزار نفر را این تروریست های منافق به شهادت رساندند، آنها یا از تجزیه‌طلب‌ها حمایت می‌کنند یا از کسانی که اموال عمومی را تخریب می کنند، یا کسانی که حملات مسلحانه علیه مردم بی‌گناه صورت می‌دهند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار