وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان

قالیباف: اروپایی‌ها امروز حامیِ تروریسم هستند/ مجلس آماده برخورد قاطع با اقدام اروپاست

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اقدام اخیر پارلمان اروپا در قبال سپاه پاسداران گفت: ما در مجلس شورای اسلامی آماده‌ایم با هر اقدامی که بخواهد ثُلمه‌ای به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وارد کند و حقیقت را جابه‌جا کند، محکم برخورد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در اولین ساعات بامداد امروز (شنبه اول بهمن ماه) پس از حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران و دیدار با سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: توفیق داشتم امروز در اولین ساعات کاری در ستاد کل فرماندهی سپاه پاسداران حضور و دیداری با همرزم قدیمی خود در دوران دفاع مقدس داشته باشم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به عنوان خادم نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خطاب به دشمنان باید عنوان کنم که دشمنان ما شناخت دقیقی از ملت و سپاه ما ندارند، و به ویژه اینکه هیچ شناخت و تحلیلی در خصوص رابطه بین ملت و سپاه ندارند.

 

وی ادامه داد: آن‌ها تصور می‌کنند سپاه هم مانند نیروهای نظامی آن‌ها، یک نیروی صرفاً نظامی است، غافل از اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج از متن مردم و ملت ما است، چندین میلیون از ملت ما بسیجی و سپاهی هستند که تبلور اراده ملی مردم در حوزه دفاع، امنیت و محرومیت زدایی هستند.

 

قالیباف یادآور شد: امروز شما در هر کوی و برزنی که حضور می‌یابید، تصویر یک شهید بسیجی یا شهدای نیروهای مسلح وجود دارد و این نشان دهنده جایگاه مردمی این نیرو است. امروز محبوب ترین شخصیت در بین مردم شهید سلیمانی است، شهید سلیمانی یک پاسدار است و این خطای تحلیلی از سوی اروپایی‌ها نسبت به سپاه باید اصلاح شود. پارلمان اروپا باید بداند پیشنهادی که به عنوان پارلمان ارائه کرده نمی‌تواند مجموعه واقعیت‌ها را جابجا کند، داعش را جبهه غرب و استکبار پشتیبانی و تجهیز کرد و آن کسی که با تروریسم جنگید و به حضور داعش در منطقه پایان داد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است؛ این حقیقتی است که اروپا نمی‌تواند آن را وارونه جلوه دهد، چرا که همه سازمان‌های بین المللی و افراد منصف به آن اذعان دارند.

 

وی اضافه کرد: از سوی دیگر خود اروپایی‌ها امروز حامی تروریسم هستند و پارلمان اروپا امروز از گروهک منافقین حمایت می‌کند که بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم عزیز ایران را اعم از زن و کودک تا پیر و جوان، شکنجه و ترور کردند. اگر این اقدام اروپا صورت بگیرد، قطعاً آن‌ها نیز در زمره همان تروریست‌ها محسوب شده و رفتار ما با آن‌ها در منطقه به همان نحو خواهد بود.‌

 

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان تصریح کرد: آن‌ها باید بدانند ما در سطحی از بازدارندگی قرار داریم که نه تهدیدات بالقوه و نه تهدیدات بالفعل هیچگونه تهدیدی برای ما محسوب نمی‌شود و همانطور که خودشان می‌دانند ما در برابر آن‌ها پاسخگو هستیم و اگر اقدامی انجام دهند مشت محکمی خواهند خورد.

 

قالیباف یادآور شد: امروز شورای اروپا باید تصمیم گیر باشد که می‌خواهد دریچه عقلانیت را ببندد و در جهت دفاع از تروریسم حرکت کند یا اینکه بخواهد تصمیم دیگری بگیرد. ما در مجلس شورای اسلامی آماده ایم با هر اقدامی که بخواهد ثلمه ای به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وارد کند و حقیقت را جابجا کند، محکم برخورد کنیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده