پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

نانوایی‌ها در صدر جدول تخلفات بهداشتی

نانوایی‌ها در صدر جدول تخلفات بهداشتی طی هفته گذشته میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی به ۱۸ درصد رسیده و بیشترین موضوع شکایات مردم از اصناف مربوط به عدم رعایت بهداشت دست در نانوایی‌ها بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم آغاز موج هشتم کرونا در کشور و افزایش نسبی آمار مبتلایان، طبق اعلام وزارت بهداشت میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی کشور به 32 درصد رسیده است.

 

میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور در هفته گذشته 45 درصد بوده است؛ اماکن عمومی تهران کمترین و لرستان بیشترین میزان رعایت بهداشت فردی شامل شست‌وشوی دست‌ها، جلوگیری از ورود و حضور مراجعین دارای علائم کرونا و استفاده از کارتخوان برای پرداخت وجه هستند.

 

نانوایی‌ها کمترین میزان رعایت بهداشت فردی را دارند و رعایت بهداشت در فرودگاه‌ها بیشترین میزان را دارد.

 

میزان رعایت تهویه مناسب در ماکن عمومی کشور 44 درصد است. مراکز ورزشی کمترین میزان رعایت تهویه را بین مشاغل دارند.

 

میزان استفاده از ماسک با افزایش یک درصدی نسبت به هفته ماقبل، به 18 درصد در اماکن عمومی رسیده است. کهگیلویه و بویراحمد کمترین و چهارمحال و بختیاری بیشترین میزان استفاده از ماسک را در کشور دارند.

 

براساس اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بازرسی‌ها از تاریخ 21 تا 28 دی ماه 1401سال جاری نشان داده که از تعداد 22 هزار و 974 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش موادغذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی که اخطار دریافت کرده و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند، 382 مرکز پلمب شده‌اند.

 

تعداد شکایات ثبت شده در سامانه وزارت بهداشت طی این بازه زمانی، 1496 مورد بوده است و بیشترین موضوع شکایات، مربوط به عدم رعایت بهداشت دست در نانوایی‌ها بوده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار