گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مادورو: قدردان حمایت ایران از ونزوئلا در برابر امپریالیسم هستیم

رئیس‌جمهور ونزوئلا در یک پیام توییتری ضمن تقدیر از حمایت ایران از ونزوئلا در مقابل محاصره امپریالیسم، بر آمادگی کشورش برای تحکیم روابط دوجانبه با تهران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۶۹
به گزارش راهبرد معاصر، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از دیدار با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران بر آمادگی «کاراکاس» برای تحکیم روابط دوجانبه با تهران تأکید کرد.

 

وی در خصوص این دیدار، در توییتر نوشت: «دیدار موفقیت‌آمیزی با عالیجناب محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران داشتیم. من از حمایت‌های شما از ونزوئلا در مقابل محاصره امپریالیسم قدردانی می‌کنم. ما آمادگی خود را برای تحکیم روابط دوجانبه، اعلام می‌کنیم».

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر روز گذشته (شنبه) به وقت محلی با رئیس جمهور ونزوئلا دیدار و در خصوص ابعاد مختلف روابط دوجانبه و سایر مسائل مورد علاقه گفت‌‌وگو و تبادل نظر کرد.

 

ظریف برای شرکت در نشست سالانه جنبش عدم تعهد به ونزوئلا رفته و قرار است در ادامه این سفر به نیکاراگوئه و بولیوی هم برود. وی پیش از هم برای شرکت در نشست سطح عالی شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد به نیویورک سفر کرده بود.

 

مادورو که سال گذشته با رأی مردم ونزوئلا بار دیگر به ریاست‌جمهوری برگزیده شد، ماه‌هاست که از سوی آمریکا برای کناره‌گیری از قدرت تحت فشار قرار دارد. واشنگتن با حمایت از «خوان گوآیدو» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا، چند تلاش ناموفق نیز برای کودتا در این کشور داشته است. جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین، کوبا و چند کشور دیگر این اقدامات آمریکا را محکوم و تأکید کرده‌اند که باید به رأی مردم ونزوئلا احترام گذاشته شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر