رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هشدار نخست‌وزیر ژاپن درباره بحران جمعیت در این کشور

هشدار نخست‌وزیر ژاپن درباره بحران جمعیت در این کشور فومیو کیشیدا نخست‌وزیر ژاپن درباره بحران زاد و ولد در این کشور هشدار داد و خواستار «اقدامات فوری» برای حل بحران کاهش جمعیت شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، پیری جمعیت و بحران میزان پایین زاد و ولد در ژاپن هشدار نخست‌وزیر را به دنبال داشته و او در پارلمان این کشور حل این بحران را خواستار شده است.

 

منابع رسانه‌ای از توکیو پایتخت ژاپن خبر دادند که فومیو کیشیدا نخست‌وزیر این کشور درباره بحران جمعیت و پایین بودن میزان زاد و ولد صحبت کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، نخست‌وزیر ژاپن طی سخنرانی در پارلمان هشدار داد که هم اکنون باید اقداماتی فوری به منظور متوقف کردن کاهش جمعیت در این کشور انجام گیرد.

 

وی در جمع قانونگذاران ژاپنی با هشدار جدی درباره وضعیت کنونی جمعیتی این کشور گفت: «ملت ما در آستانه این است که آیا می‌تواند کارکردهای اجتماعی خود را حفظ کند یا خیر».

 

فومیو کیشیدا اضافه کرد: «وقتی موضوع سیاست‌های مربوط به زاد و ولد و پرورش کودک مطرح می‌شود، یا همین حالا نوبتش است یا هیچ وقت. این موضوعی است که دیگر نمی‌توان دست روی دست گذاشت».

 

نخست‌وزیر ژاپن افزود، دولت او طرح‌هایی برای دو برابر کردن بودجه سیاست‌های مرتبط با کودک تا ماه ژوئن دارد و همچنین در نظر دارد تا ماه آوریل یک سازمان جدید دولتی برای همین موضوع ایجاد کند.

 

به گزارش رویترز، ژاپن در سال ۲۰۲۱ رکورد تازه‌ای از منظر کاهش میزان زاد و ولد ثبت کرد و از این کشور به عنوان پیرترین کشور جهان نام برده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار