ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اعلام آمادگی نخست‌وزیر ژاپن برای دیدار بی‌قید و شرط با رهبر کره‌شمالی

اعلام آمادگی نخست‌وزیر ژاپن برای دیدار بی‌قید و شرط با رهبر کره‌شمالی فومیو کیشیدا نخست‌وزیر ژاپن طی سخنرانی در پارلمان اعلام کرد که بدون هرگونه پیش شرطی، آماده دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تحرکات نظامی آمریکا و متحدانش در شرق آسیا ادامه دارد، نخست‌وزیر ژاپن برای دیدار با رهبر کره شمالی اعلام آمادگی کرده است.

 

فومیو کیشیدا نخست‌وزیر ژاپن روز دوشنبه (امروز) در جمع قانونگذاران پارلمان این کشور حضور یافت و درباره تنش‌های با کره شمالی اظهارنظر کرد.

 

به گزارش خبرگزاری الجزیره، نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد که برای حل اختلافات با کره شمالی بدون آماده دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی هرگونه پیش شرطی است.

 

فومیو کیشیدا گفت: «فراوانی و ماهیت بی‌سابقه پرتاب موشک‌های بالستیک توسط کره شمالی کاملا غیرقابل قبول است. مهم‌ترین مساله برای ما آدم ربایی است که یک مشکل جدی بشردوستانه است. ما از هر فرصتی برای اطمینان از بازگشت سریع همه ربوده‌شدگان به میهن خود استفاده خواهیم کرد. من خودم مصمم هستم که بدون هیچ قید و شرطی مستقیم با رئیس کیم جونگ اون ملاقات کنم».

 

موضوع ربوده شدن ژاپنی‌ها توسط سرویس‌های اطلاعاتی کره شمالی یکی از اختلافات و موانع مهم در روابط دو کشور است. پیونگ یانگ در سال ۲۰۰۲ برای اولین بار اعتراف کرد که تنها ۱۳ شهروند ژاپنی ربوده شده‌اند و به پنج نفر از آنها اجازه بازگشت به کشورشان را داد. به گفته کره شمالی، بقیه آنها مُرده اعلام و اجسادشان به بستگانشان فرستاده شد که توکیو صحت این موضوع را تایید نکرد.

 

ژاپن و کره شمالی در ماه می ۲۰۱۴ توافق کردند که تحقیقات جدیدی در مورد ربوده شدن شهروندان ژاپنی انجام دهند، اما کمیسیون مسئول در این موضوع بعدا توسط پیونگ یانگ منحل شد.

 

کره شمالی در سال ۲۰۲۲ رکورد جدیدی در زمینه شلیک موشک ثبت و ۳۷ بار موشک بالستیک و کروز شلیک کرد. البته کره شمالی در هر بار شلیک، اغلب چندین موشک به طور همزمان پرتاب کرده و در نتیجه بیش از ۷۰ موشک شلیک شده است.

 

اعلام آمادگی ژاپن برای دیدار بدون پیش شرط با رهبر کره شمالی در شرایطی انجام شده که تحرکات توکیو برای تقویت ساز و برگ نظامی خود بیش از پیش تشدید شده و ژاپن با آمریکا و انگلیس توافق‌های نظامی جدید امضا کرده است.

 

پیش از این مقام‌های ارشد کره شمالی شامل کیم جونگ اون رهبر این کشور درباره تدارک آمریکا و متحدانش برای ایجاد «ناتوی آسیایی» هشدار داده‌اند/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار