نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کره‌شمالی آمادگی جنگی خود را تقویت می‌کند

کره‌شمالی آمادگی جنگی خود را تقویت می‌کند رهبر کره شمالی متعهد شده است که رزمایش‌های نظامی را گسترش دهد و وضعیت آمادگی جنگی این کشور را تقویت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های دولتی کره شمالی روز سه شنبه گزارش دادند که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در حالی که پیونگ یانگ برای بزرگداشت سالگرد نظامی آماده می‌شود، متعهد شد که رزمایش‌های نظامی را گسترش دهد و وضعیت آمادگی جنگی این کشور را تقویت کند.

 

به گزارش رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که کیم در روز دوشنبه ریاست جلسه کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم کارگران را بر عهده داشت که در آن مقامات درباره "وظایف عمده نظامی و سیاسی" برای سال جاری و "مسائل بلندمدت در مورد جهت گیری برای تقویت ارتش" بحث کردند.

 

این نشست در حالی برگزار می‌شود که انتظار می‌رود کره شمالی روز چهارشنبه یک رژه نظامی به مناسبت سالگرد تاسیس نیرو‌های مسلح خود برگزار کند.

 

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که نیرو‌های کره شمالی در حال تمرین در پیونگ یانگ هستند و کره جنوبی نیز گفته است که فعالیت‌های مرتبط با آن را رصد می‌کند.

 

این نشست نظامی همچنین پس از آن برگزار می‌شود که کره شمالی روز پنجشنبه رزمایش‌های آمریکا و متحدانش را محکوم کرد و گفت که آن‌ها به یک "خط قرمز شدید" نزدیک شده‌اند و شبه جزیره را به "زرادخانه جنگی بزرگ و منطقه جنگی حساس تر" تبدیل خواهند کرد.

 

در بیانیه روز پنجشنبه، وزارت خارجه کره شمالی سفر لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا به کره جنوبی را محکوم کرد و گفت تا زمانی که واشنگتن سیاست‌های خصمانه را دنبال می‌کند، پیونگ یانگ علاقه‌ای به گفتگو ندارد.

 

سه‌شنبه گذشته، آستین و همتای کره‌‌ای او مدعی شدند که برای مقابله با توسعه تسلیحاتی کره شمالی و جلوگیری از جنگ، رزمایش‌های نظامی را گسترش خواهند داد و «دارایی‌های استراتژیک» بیشتری مانند ناو‌های هواپیمابر و بمب‌افکن‌های دوربرد را مستقر خواهند کرد.

 

آستین وقتی از او در مورد تنش‌ها با کره شمالی در جریان توقف در فیلیپین پرسیده شد، مدعی شد که هدف آمریکا ارتقای امنیت و ثبات بیشتر است و به دفاع از کره جنوبی متعهد است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار