هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

تیراندازی در مدرسه‌ای در آمریکا جان ۲ دانش‌آموز را گرفت

وقوع تیراندازی در مدرسه‌ای در ایالت آیووا، منجر به کشته شدن دو دانش‌آموز و جراحت شدید یکی از کارمندان این مرکز آموزشی شد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی بامداد سه‌شنبه از وقوع تیراندازی در مدرسه‌ای در شهر «دِموین» واقع در ایالت «آیووا» خبر دادند.

 

پلیس شهر دموین طی نشست خبری گفت دو دانش‌آموز در جریان این تیراندازی کشته شده و یکی از کارمندان این مدرسه نیز به‌شدت مجروح شده است.

 

طبق این گزارش، سه مظنون به انجام این تیراندازی در مدرسه مذکور - که حین برگزاری برنامه‌ای برای نوجوان دارای مشکلات مختلف انجام شد - بازداشت شده‌اند.

 

آزاد بودن خرید و فروش و حمل سلاح گرم در آمریکا هر هفته جان چند نفر را در این کشور می‌گیرد. مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است.

 

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

 

درباره دلایل این موضوع تاکنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا، آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی (۴۸ درصد) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

 

پیش از این نیز در جریان تیراندازی در مرکز ایالت کالیفرنیا ۶ نفر کشته شدند که در میان کشته شدگان یک مادر ۱۷ ساله و نوزاد ۶ ماهه‌اش قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار