دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد

بولتون: ائتلاف ناتو شکست خورده است

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا با انتقاد از عملکرد آلمان در حمایت از اوکراین، گفت که ائتلاف ناتو شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه از آلمان به دلیل آنچه که عملکرد «فوق العاده ناامیدکننده» این کشور در طول جنگ روسیه با اوکراین خواند، انتقاد کرد و افزود که ائتلاف ناتو شکست خورده است.

 

به گزارش وبگاه «هیل»، «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» اظهار داشت:«عملکرد آلمان در طول این جنگ فوق‌العاده ناامیدکننده بوده است.»

 

بر اساس این گزارش، در حالی که روسیه به حملات خود به اوکراین ادامه می‌دهد، لهستان برای تامین تانک‌های «لئوپارد-۲» ساخت آلمان به کی‌یف در تلاش است. بولتون گفت، تردید در مجوز ارسال تانک‌ها نشان می‌دهد که باید در سیاست دفاعی آلمان «تغییر گسترده» رخ دهد.

 

بولتون افزود: «ائتلاف ناتو بسیار بیشتر از آن که برخی سران سیاسی آن در جریان هستند شکست خورده است و "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه نیز احتمالا آلمان را «نقطه ضعیف این ائتلاف » می‌داند.

 

مشاور امنیت ملی دولت سابق آمریکا گفت، برای اوکراین و غرب بد است که کی‌یف توانایی پاسخگویی به حملات طولانی مدت و قریب الوقوع روسیه را نداشته باشد.

 

این در حالی است که نخست وزیر لهستان اعلام کرده که ورشو احتمالا تصمیم خود را در ارسال تانک به اوکراین بدون توجه به تصمیم آلمان اتخاذ خواهد کرد.

 

روسیه بارها نسبت به پیامدهای منفی سلاح به اوکراین از سوی غرب هشدار داده است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز دوشنبه گفت، ارسال تانک توسط کشورهای اروپایی به اوکراین، فقط باعث افزایش رنج مردم این کشور می‌شود.

 

پسکوف در نشست خبری در کرملین با بیان اینکه هم‌اکنون هیچ شرط عملی یا قانونی برای مذاکره با اوکراین وجود ندارد، توضیح داد: «تصمیم واشنگتن برای اعلام گروه واگنر به عنوان یک سازمان جنایتکار، برای مسکو هیچ معنایی ندارد»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار