برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

دستغیب: اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد

دستغیب: اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می‌شد، گفت: امنیت را مدیون پاسداران انقلاب هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید احمدرضا دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور در مراسم صبحگاه بسیج این سازمان، با تبریک حلول ماه مبارک رجب و میلاد باسعادت امام محمدباقر(ع) بر بهره مندی از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص این ماه مبارک تاکید کرد.

 

دستغیب با بیان اینکه در شرایط کنونی بار مسئولیت ما سنگین است، گفت: در دوران انقلاب، دفاع مقدس و دوران مدیریت پس از جنگ شاهد فعالیت نسلی بودیم که روحیه بسیجی داشتند و علیرغم اینکه ناملایمات زیادی را تجربه کردند ولی کار را با صلابت و ایمان پیش می بردند و در حال حاضر هم نیاز داریم که این روحیه نسل فعلی به آینده انتقال یابد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اخیراً صداهایی در ارتباط با نهاد مقدس سپاه پاسداران به گوش می رسد، اظهار داشت: در این خصوص باید بدانیم و به نسل بعد از خودمان نیز متذکر شویم که اگر سپاه نبود، منطقه دچار آشوب می شد و همه مدیون امنیتی هستیم که پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد کرده اند و اگر نبود این امنیت، جهان دچار آشوبی می شد که حتی در جنگ های جهانی هم شاهد آن نبودیم.

 

گفتنی است مراسم صبحگاه بسیج دیوان محاسبات کشور با حضور رئیس کل، دادستان، جمعی از معاونین، حسابرسان کل، مدیران کل و سایر کارکنان ستاد مرکزی برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار