تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

۳۰ درصد محتوای اینستاگرام مسائل غیراخلاقی است

جاویدنیا گفت: ۲۵۰ میلیون محتوای روزانه در اینستاگرام منتشر می‌شود و ۳۰ درصد آن مسایل غیراخلاقی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در بیست و ششمین جلسه شورای هماهنگی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با موضوع فضای مجازی حقوق کودک گفت: بسیاری از کشور‌ها که ارزش‌های ما را ندارند، خیلی دقیق‌تر به موضوعات مربوط در این زمینه می‌پردازند و ما ۲۵ میلیون کودک داریم و این کودکان از همان استانداردی استفاده می‌کنند که بزرگسالان برای دسترسی به اینترنت استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: در حال حاضر فیلترینگ بیشتر جنبه حاکمیتی یافته است تا اینکه جنبه مردمی و مطالبه عمومی به خودش بگیرد. در حالی که در بسیاری از کشور‌ها به این شکل است و خود مردم خواستار آن هستند و بزرگسالان در بسیاری از کشور‌ها در بحث اینستاگرام نسبت به مخاطراتی که این فضا برای کودکان دارد، عکس العمل نشان می‌دهند.

 

جاویدنیا ادامه داد: مدت‌هاست که بحث اینترنت طبقه بندی شده مطرح شده، اما اقدام عملی و اجرایی در این زمینه نشده است و جدیدترین فیلترشکن‌ها و وی پی ان‌ها در اختیار کودکان است. فردی می‌گفت وقتی برای استفاده از فیلترشکن به مشکلی بر می‌خوریم از کودکان درخواست کمک داریم که تاسف آور است.

 

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور افزود: دسترسی آسان است و در نرم افزار‌های جستجوگر و گوگل پلی دسترسی آسان برای کودکان باز است که جای تاسف دارد و آمار بالایی از فیلترشکن‌ها و وی پی ان‌ها در این نرم افزار‌ها منتشر می‌شود و نیز نرم افزار‌های غیراخلافی که وجود دارد نگران کننده است و باید وزارت ارتباطات غیر از بحث محتوا راجع به بحث سالم سازی و اینترنت کودکان توضیح دهند و به جد دنبال آن باشند که چه اقدامی انجام شده است.

 

وی افزود: متاسفانه در اینترنت کودکان مانعی وجود ندارد و هرچه سریع‌تر باید اقدامات لازم انجام شود.

 

جاویدنیا تصریح کرد: ۲۵۰ میلیون محتوای روزانه در اینستاگرام منتشر می‌شود و ۳۰ درصد آن مسایل غیراخلاقی است و روزانه ۱۲ و نیم میلیون محتوای خلاف ارزش‌ها منتشر می‌شود که باید ساماندهی شود.

 

وی افزود: با تاکید بر وظیفه اصلی دستگاه‌های مرتبط و اینکه با حالت اجبار نخواهیم کودکان را به فضای سالم ببریم و با تاکید بر زیرساخت‌های فنی لازم برای تفکیک اینترنت کودکان باید اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در پایان گفت: سواد فضای مجازی کودکان امر شایسته‌ای است و باید انجام شود، اما نباید کودکان را در این فضا رها کنیم و شما می‌بینید کشور‌ها در این زمینه چقدر حساسیت دارند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار