تاکید قالیباف بر تفکیک اقدامات ملی و محلی در برنامه هفتم توسعه-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

تاکید قالیباف بر تفکیک اقدامات ملی و محلی در برنامه هفتم توسعه

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان‌ها باید خودشان درباره نحوه استفاده از ظرفیت‌ها و اعتبارات تصمیم‌گیری کنند، گفت: باید در برنامه هفتم، حوزه اقدامات ملی و محلی تفکیک شده و تلاش کنیم اختیارات به استان‌ها تفویض شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مجمع نمایندگان استان فارس که پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه 4 بهمن ماه) در مجلس برگزار شد، با تأکید بر اینکه باید تقسیم کار به‌صورت ملی و محلی انجام شود که با دولت نیز در این موضوع توافق داریم، گفت: باید در برنامه هفتم، تفکیکی در حوزه اقدامات ملی و محلی قائل شده و تلاش کنیم اختیارات به استان‌ها تفویض شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه استان‌ها باید درباره نحوه استفاده از ظرفیت‌ها و اعتبارات خودشان تصمیم‌گیری کنند، اظهار داشت: من دو سال پیگیر این موضوع بوده و از گذشته نیز ایمان داشتم که اگر اختیارات به استان‌ها واگذار نشود، کار جلو نمی‌رود چرا که دولت سرگرم امور کلان است و موضوعات محلی مغفول می ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخط شدن نحوه رسیدگی به لایحه بودجه عنوان کرد: از هم اکنون با هوشمندسازی صورت گرفته تغییراتی که در بودجه اتفاق می افتد به صورت برخط قابل مشاهده و نظارت است.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در جریان تخصیص اعتبارات باید پروژه‌های اولویت‌دار مد نظر قرار گیرد، اظهار داشت: همه بر این عقیده هستند که در جریان رسیدگی به لایحه بودجه باید از سطح کلان به موضوع نگریسته شده و پروژه‌هایی که اولویت ملی داشته و منافع آن شامل حال کل کشور می‌شود را در ردیف نخست دستور کار قرار داد.

در جریان این نشست نمایندگان استان فارس، نماینده ولی فقیه در استان، رئیس دادگستری استان و تنی چند از مسئولان لشگری حاضر نیز به طرح موضوعات ملی و منطقه‌ای پرداخته و به ظرفیت‌های استان فارس و شهرهای مختلف آن اشاره کردند.

دغدغه اصلی نمایندگان این استان موضوع زیرساخت‌های حمل و نقلی از جمله راه آهن و جاده بود. از سوی دیگر آنها به موضوع توجه به حوزه گردشگری استان، ارتقای زیرساخت‌های درمانی و همچنین افزایش سطح علمی استان اشاره کرده و خواستار اقدامات عملی دولت و پیگیری مجلس در حوزه گردشگری و اتمام پروژه‌های پالایشگاهی و پتروشیمی شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده