اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

تاکید قالیباف بر تفکیک اقدامات ملی و محلی در برنامه هفتم توسعه

تاکید قالیباف بر تفکیک اقدامات ملی و محلی در برنامه هفتم توسعه رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان‌ها باید خودشان درباره نحوه استفاده از ظرفیت‌ها و اعتبارات تصمیم‌گیری کنند، گفت: باید در برنامه هفتم، حوزه اقدامات ملی و محلی تفکیک شده و تلاش کنیم اختیارات به استان‌ها تفویض شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مجمع نمایندگان استان فارس که پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه 4 بهمن ماه) در مجلس برگزار شد، با تأکید بر اینکه باید تقسیم کار به‌صورت ملی و محلی انجام شود که با دولت نیز در این موضوع توافق داریم، گفت: باید در برنامه هفتم، تفکیکی در حوزه اقدامات ملی و محلی قائل شده و تلاش کنیم اختیارات به استان‌ها تفویض شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه استان‌ها باید درباره نحوه استفاده از ظرفیت‌ها و اعتبارات خودشان تصمیم‌گیری کنند، اظهار داشت: من دو سال پیگیر این موضوع بوده و از گذشته نیز ایمان داشتم که اگر اختیارات به استان‌ها واگذار نشود، کار جلو نمی‌رود چرا که دولت سرگرم امور کلان است و موضوعات محلی مغفول می ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخط شدن نحوه رسیدگی به لایحه بودجه عنوان کرد: از هم اکنون با هوشمندسازی صورت گرفته تغییراتی که در بودجه اتفاق می افتد به صورت برخط قابل مشاهده و نظارت است.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در جریان تخصیص اعتبارات باید پروژه‌های اولویت‌دار مد نظر قرار گیرد، اظهار داشت: همه بر این عقیده هستند که در جریان رسیدگی به لایحه بودجه باید از سطح کلان به موضوع نگریسته شده و پروژه‌هایی که اولویت ملی داشته و منافع آن شامل حال کل کشور می‌شود را در ردیف نخست دستور کار قرار داد.

در جریان این نشست نمایندگان استان فارس، نماینده ولی فقیه در استان، رئیس دادگستری استان و تنی چند از مسئولان لشگری حاضر نیز به طرح موضوعات ملی و منطقه‌ای پرداخته و به ظرفیت‌های استان فارس و شهرهای مختلف آن اشاره کردند.

دغدغه اصلی نمایندگان این استان موضوع زیرساخت‌های حمل و نقلی از جمله راه آهن و جاده بود. از سوی دیگر آنها به موضوع توجه به حوزه گردشگری استان، ارتقای زیرساخت‌های درمانی و همچنین افزایش سطح علمی استان اشاره کرده و خواستار اقدامات عملی دولت و پیگیری مجلس در حوزه گردشگری و اتمام پروژه‌های پالایشگاهی و پتروشیمی شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار