قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

روسیه:ذخایر تسلیحاتی کافی برای ادامه جنگ داریم

روسیه:ذخایر تسلیحاتی کافی برای ادامه جنگ داریم معاون شورای امنیت روسیه روز سه‌شنبه به ادعاهای غرب مبنی بر کمبود موشک و توپخانه پاسخ داد و گفت که ذخایر تسلیحاتی روسیه برای ادامه جنگ در اوکراین به اندازه کافی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز»، «دیمیتری مدودوف» معاون شورای امنیت روسیه در جریان بازدید از یک کارخانه اسلحه سازی گفت، مخالفان روسیه اظهاراتی بیان می‌کنند که روسیه این یا آن را ندارد. من می خواهم آنها را ناامید کنم و بگویم روسیه به اندازه کافی همه چیز دارد.

مقامات نظامی اوکراین وغربی مدعی شده‌اند که روسیه پس از شلیک هزاران گلوله توپ و موشک به سمت اوکراین از زمان حمله این کشور در ۱۱ ماه پیش، اینک با کمبود تسلیحات مواجه است.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز دوشنبه نیز درباره وقوع جنگ سوم جهانی هشدار داد. وی درسخنانی گفت: «جهان به خطر جنگ سوم جهانی به دلیل خصومت‌ها علیه فدراسیون روسیه، نزدیک شده است.»

معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که همکاری با سازمان‌هایی نظیر آسه‌آن، بریکس و اتحادیه آفریقا، ائتلافی را ایجاد کرده که از جهان چندقطبی حمایت خواهد کرد.

مدودف ضمن اشاره به شکست سیاست بین‌المللی آمریکا و متحدانش، تصریح کرد: «رویاهای غرب درمورد جهانی تک قطبی، جایی که یک فرد می‌تواند سلطنت و اراده خود را دیکته کند، محقق نشده است. علاوه بر این، در شرایط مدرن، غرب به هیچ وجه قادر به ارائه ایده‌های جدیدی به جهان نیست که بتواند بشریت را به پیش ببرد و مشکلات جهانی و تامین امنیت جمعی را حل کند.»

«جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا نیز در گفت‌وگو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» در زمینه پامدهای جنگ روسیه با اوکراین گفت: «ائتلاف ناتو بسیار بیشتر از آن که برخی سران سیاسی آن در جریان هستند شکست خورده است»(جزئیات بیشتر).

در تحولی دیگر، وزیر خارجه اوکراین خواستار وارد آمدن فشار از سوی متحدان این کشور بر روسیه جهت خاتمه جنگ یازده ماهه شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار