یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اوکراین: فشاربر روسیه منجر به توقف جنگ می‌شود

اوکراین: فشاربر روسیه منجر به توقف جنگ می‌شود یک دیپلمات ارشد اوکراین روز سه‌شنبه در مطلبی نوشت، شرکای کی‌یف باید روسیه را وادار به امتیاز دادن برای پایان جنگ ۱۱ ماهه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق» «دمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین در مقاله‌ای نوشت، باید از شکست پروتکل «۲۰۱۴ مینسک» در حل مناقشه طولانی مدت در شرق اوکراین درس گرفت.

وی مدعی شده که روسیه «با حسن نیت» مذاکره نمی‌کند. کولبا افزود که یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات گفت‌وگوی مینسک این بود که به روسیه اجازه داده شد که باور کند موضوع کریمه از میز مذاکرات خارج شده است.

وی گفت که هیچ تفاوتی بین «کریمه»، «دونباس»، «خرسون»، «کی‌یف» و سای مناطق اوکراین وجود ندارد و هر یک از آنها برای حفاظت واقعی از امنیت اروپا و جهان مهم هستند.

وزیر خارجه اوکراین در این مقاله مدعی شد که شرکای اوکراین نه بر این کشور، بلکه باید بر روسیه برای امتیاز دادن جهت توقف جنگ فشار وارد کنند.

در تحولی دیگر، یک مقام ارشد نظامی آمریکایی گفت که ارتش روسیه در حال حرکت برای تقویت مواضع خود در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین و اعزام ده‌ها هزار نیروی جایگزین به جبهه‌های نبرد است.

به گزارش وبگاه «استرایپس» یک مقام ارشد ارتش آمریکا که مایل به افشای نام خود نبود گفت: «موفقیت‌های اخیر جنگنده‌های اوکراینی در"باخموت" روسیه را به اعزام نیروهای کمکی واداشته است.»

این مقام نظامی آمریکایی افزود که نیروهای جدید روسیه به ‌سرعت به میدان نبرد منتقل می‌شوند و بسیار مجهز هستند.

این گزارش حاکیست، نیروهای جایگزین روس تنها چند روز پس از آن که «لوید آستین» وزیر دفاع و ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا برای شرکت در نشست گروه تماس دفاعی اوکراین به آلمان سفر کردند به اوکراین اعزام شدند.

پس از آغاز عملیات روسیه در اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی علیه روسیه، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند اما تاکنون موفق نبوده‌اند. مسکو بارها به غرب درباره افزایش تنشها و ارسال سلاح به کی‌یف هشدار داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار