دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اوکراین: فشاربر روسیه منجر به توقف جنگ می‌شود

یک دیپلمات ارشد اوکراین روز سه‌شنبه در مطلبی نوشت، شرکای کی‌یف باید روسیه را وادار به امتیاز دادن برای پایان جنگ ۱۱ ماهه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق» «دمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین در مقاله‌ای نوشت، باید از شکست پروتکل «۲۰۱۴ مینسک» در حل مناقشه طولانی مدت در شرق اوکراین درس گرفت.

وی مدعی شده که روسیه «با حسن نیت» مذاکره نمی‌کند. کولبا افزود که یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات گفت‌وگوی مینسک این بود که به روسیه اجازه داده شد که باور کند موضوع کریمه از میز مذاکرات خارج شده است.

وی گفت که هیچ تفاوتی بین «کریمه»، «دونباس»، «خرسون»، «کی‌یف» و سای مناطق اوکراین وجود ندارد و هر یک از آنها برای حفاظت واقعی از امنیت اروپا و جهان مهم هستند.

وزیر خارجه اوکراین در این مقاله مدعی شد که شرکای اوکراین نه بر این کشور، بلکه باید بر روسیه برای امتیاز دادن جهت توقف جنگ فشار وارد کنند.

در تحولی دیگر، یک مقام ارشد نظامی آمریکایی گفت که ارتش روسیه در حال حرکت برای تقویت مواضع خود در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین و اعزام ده‌ها هزار نیروی جایگزین به جبهه‌های نبرد است.

به گزارش وبگاه «استرایپس» یک مقام ارشد ارتش آمریکا که مایل به افشای نام خود نبود گفت: «موفقیت‌های اخیر جنگنده‌های اوکراینی در"باخموت" روسیه را به اعزام نیروهای کمکی واداشته است.»

این مقام نظامی آمریکایی افزود که نیروهای جدید روسیه به ‌سرعت به میدان نبرد منتقل می‌شوند و بسیار مجهز هستند.

این گزارش حاکیست، نیروهای جایگزین روس تنها چند روز پس از آن که «لوید آستین» وزیر دفاع و ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا برای شرکت در نشست گروه تماس دفاعی اوکراین به آلمان سفر کردند به اوکراین اعزام شدند.

پس از آغاز عملیات روسیه در اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی علیه روسیه، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند اما تاکنون موفق نبوده‌اند. مسکو بارها به غرب درباره افزایش تنشها و ارسال سلاح به کی‌یف هشدار داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار