سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اهانت به قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اهانت به قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درپی اهانت به قرآن کریم در استکهلم از تمامی اندیشمندان و مسلمانان جهان دعوت کرد این حرکت زشت و پلید را محکوم و به سران کشور‌های غربی هشدار دهند که ادامه چنین گستاخی‌های کفرآمیز، و نفرت پراکنی‌ها، تاوان سنگینی برای آن‌ها درپی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز سه شنبه در بیانیه‌ای با محکوم کردن اهانت به قرآن کریم در استکهلم، اعلام کرد: بار دیگر در قرقگاه شیطان و در سایه‌ شوم حمایت دولت‌های غربی و لایه‌های قدرت‌های صهیونیستی و در ادامه ستیز سازمان‌یافته و هدف‌مند با ادیان الهی، گناه و معصیت نابخشودنی اهانت به ساحت مقدس‌ترین کتاب آسمانی با مجوز رسمی کشور سوئد تکرار شد. این عمل جنون‌آمیز و گستاخانه‌ که منتهای سفاهت، جهالت و نگون بختی جهان غرب است؛ نشان از اوج استیصال و ناتوانی دشمنان اسلام و تکرار شیونِ شیاطین امروز در برابر منطق نیرومند قرآن کریم در تسخیر افکار جهانیان و گسترش سریع اسلام در جهان امروز به‌رغم تلاش‌های همه‌جانبه‌ی سرمداران استکبار است.

این بیانیه خاطرنشان کرد: اگرچه دست‌های آلوده و نفس‌های ناپاک و درمانده جنود جهل به ساحت مقدس قرآن جسارت کردند اما اهل توحید می‌دانند این اقدامات پلید نه‌تنها چیزی از عظمت این گنجینه بزرگ الهی کم نمی‌کند بلکه هر چه زمان پیش می‌رود، ثمرات و معانی بکر و نوظهوری از این باغ فرخنده به جهان عرضه می‌شود و هر گوشه از این دریای ژرف، دُرّ و یاقوت جدید و زیبایی به بازار دانش و بینش انسان امروز می‌افزاید و چراغ پرفروغ انوار مقدس آن، جهان خسته امروز و بریده از مکاتب دست‌ساز بشری را روزبه‌روز روشن‌تر می‌سازد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه از تمامی اندیشمندان و مسلمانان جهان دعوت کرد این حرکت زشت و پلید را محکوم و به سران کشورهای غربی هشدار دهند که ادامه چنین گستاخی‌های کفرآمیز، و نفرت پراکنی‌ها، تاوان سنگینی برای آن‌ها درپی خواهد داشت./ آنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار