محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

دفتر تحکیم وحدت: دولت سوئد نشان داد آزادی‌بیان در غرب در حد همان شعار است

دفتر تحکیم وحدت: دولت سوئد نشان داد آزادی‌بیان در غرب در حد همان شعار است دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه ای تاکید کرد: دولت سوئد بار دیگر اثبات کرد دم زدن از آزادی بیان در جوامع غربی، صرفاً در حد همان شعار است و در عرصه‌ عمل غرب خود بزرگ‌ترین ناقض این شعارهاست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه ای در محکومت هتک حرمت به قرآن تاکید کرد: دولت سوئد بار دیگر با این اقدام خود که در مغایرت با موازین بین المللی و ارزش‌های حقوق بشر نیز می‌باشد، اثبات نمود دم زدن از مواردی نظیر احترام به عقاید و آزادی بیان در جوامع غربی، صرفاً در حد همان شعار است و در عرصه‌ی عمل غرب خود بزرگ‌ترین ناقض این شعارهاست.

 

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:

یُریدونَ لِیُطفِئوا نورَ اللهِ بِأفواهِهِم و اللهُ مُتِمُّ نورِه وَ لو کَرِهَ الکافِرون
مى‏‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گرچه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید.

 

در روزهای اخیر بار دیگر شاهد هتک حرمتی بی‌شرمانه به قرآن کریم در کشور سوئد بودیم که این اقدام با مجوز دولت و مسئولین این کشور صورت گرفت.

 

دولت سوئد بار دیگر با این اقدام خود که در مغایرت با موازین بین المللی و ارزش‌های حقوق بشر نیز می‌باشد، اثبات نمود دم زدن از مواردی نظیر احترام به عقاید و آزادی بیان در جوامع غربی، صرفاً در حد همان شعار است و در عرصه‌ی عمل غرب خود بزرگ‌ترین ناقض این شعارهاست.

 

اقدام به هتک حرمت قرآن کریم متقارن با بزرگ‌ترین گردهمایی مسلمانان جهان یعنی ایام حج، نشان از آن دارد که وحدت امت اسلامی به خاری در چشم دشمنان اسلام بدل گشته و نشأت گرفته از ترس گسترش اسلام است؛ از همین رو ما دانشجویان دفتر تحکیم وحدت ضمن محکومیت این اهانت خصمانه، ابتدائاً از دولت‌های اسلامی خواستاریم در این عرصه نیز متحد بوده و در پی احضار مقامات دیپلماتیک سوئد جهت بیان اعتراض خود و پاسخ‌گویی دولت سوئد نسبت به این اقدام خود، باشند.

 

از دیگر سوی معتقدیم امت اسلامی می‌بایست در بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ای نیز وحدت داشته و از این فرصت جهت بازنمایی سیاست‌های دوگانه غرب و دولت سوئد در برخورد با ارزش‌های اسلامی و مسلمانان، به خوبی استفاده نماید و صدای اعتراض مسلمانان به طور وسیع‌تری به گوش جهانیان رسانده شود تا به خوبی نشان داده شود توهین به مقدسات مسلمانان و کتاب الهی هیچ گاه بدون پاسخ نخواهد ماند.‌ به یقین اگر در این مورد از سوی امت اسلامی پاسخی درخور داده شود، نسبت به تکرار این دست اهانت‌ها به میزان قابل توجهی بازدارنده خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار