سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تصمیم تروریست‌ها برای حمله به نیروهای روس در ادلب

تصمیم تروریست‌ها برای حمله به نیروهای روس در ادلب معاون مرکز روسی آشتی در سوریه گفت که تروریست‌های فعال در منطقه کاهش‌تنش ادلب، در حال آماده سازی خرابکاری علیه پرسنل نظامی روس و سوری هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «اولگ یگوروف» معاون مرکز روسی آشتی در سوریه از برنامه‌ریزی و تدارکات گروه‌های تروریستی برای خرابکاری و حمله علیه نیروهای روسیه در ادلب خبر داد.

 

یگوروف شامگاه سه‌شنبه گفت که تروریست‌های فعال در منطقه کاهش‌تنش ادلب، در حال آماده سازی خرابکاری علیه پرسنل نظامی روسیه هستند.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: ««اطلاعاتی درباره تدارکات گروه‌های تروریستی برای انجام یک‌سری خرابکاری‌ها و حملات به مواضع نیروهای دولتی جمهوری عربی سوریه و پرسنل نظامی روسیه دریافت کردیم که با هدف وخیم‌تر کردن اوضاع و ایجاد اختلال در اجرای توافقات روسیه و ترکیه در مورد حفظ مشترک آتش‌بس انجام خواهند شد».

 

این مقام نظامی روس اظهار داشت که در منطقه شهرک‌های الزیاره، کافرینجا و کرکور، دسته‌هایی از تروریست‌ها و خودروهای زرهی شناسایی و همچنین انتقال پهپادهای دست‌ساز در تجهیزات ضربتی ثبت شده است.

 

طبق این گزارش، یگوروف در ادامه گفت علاوه بر این، سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه نیز شناسایی شدند که تروریست‌ها با کمک آنها قصد دارند حملات تحریک‌آمیزی را علیه مواضع نیروهای دولتی سوریه انجام دهند.

 

وی در ادامه افزود: «تروریست‌ها قصد دارند ویدئوهایی را در شبکه‌های اجتماعی پخش کنند که نشان‌دهنده تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی است تا نیروهای مسلح روسیه و سوریه را به انجام حملات بی‌رویه به مناطق تحت کنترل گروه‌های مسلح غیرقانونی متهم کنند».

 

معاون مرکز روسی آشتی در سوریه چندی قبل نیز هشدار داده بود تروریست‌های النصره قصد استفاده از مواد سمی و نسبت دادن آن به دولت سوریه را دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار