سازمان ملل خواستار سرمایه‌گذاری کشورها در سوریه شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سازمان ملل خواستار سرمایه‌گذاری کشورها در سوریه شد

مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا ضمن به صدا درآوردن زنگ خطر درباره اوضاع سوریه، از جامعه جهانی خواست که در سوریه سرمایه گذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیوید بیزلی»، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا (WFP) وابسته به سازمان ملل متحد در ششمین سفر خود به سوریه،-که طی آن از مناطق اطراف دمشق و پروژه‌های این نهاد برای کمک به کشاورزان از طریق اصلاح برخی چاه‌ها و قنات‌های آبیاری بازدید کرد- زنگ خطر را درباره اوضاع در سوریه به صدا درآورد.

 

این مقام سازمان ملل هشدار داد که گرسنگی در سوریه به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده به طوری که از زمان آغاز جنگ در این کشور در سال 2011 میلادی بالاترین سطح محسوب می‌شود.

 

وی گفت: پس از 12 سال درگیری، اقتصاد وخامت‌بار به دلیل تورم افسارگسیخته و پول ملی که به سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرده و قیمت مواد غذایی که مدام در حال افزایش است، 12 میلیون سوری نمی‌دانند وعده غذایی بعدی خود را از کجا تامین کنند، 2.9 میلیون نفر هم در معرض خطر سقوط به گرسنگی قرار دارند یعنی 70 درصد از مردم سوریه به زودی قادر به تامین غذای خانواده‌هایشان نخواهند بود.

 

وی که در دمشق سخن می‌گفت، افزود: اگر برای حل این بحران انسانی در سوریه تلاش نکنیم، وضعیت بیش از آنچه تصور می‌کنیم، بدتر و وخیم‌تر خواهد شد.

 

این مقام سازمان ملل هشدار داد: موج دیگری از مهاجرت دسته جمعی همانند سال 2015 میلادی به اروپا شکل خواهد گرفت، آیا جامعه جهانی این را می‌خواهد؟ اگر چنین نیست، باید از این فرصت به شکل فوری استفاده کرد تا مانع از بروز فاجعه پیش روی شد، باید باهم برای تحقق صلح و ثبات برای مردم سوریه تلاش و همکاری کنیم.

 

یادآور می‌شود که قبل از آغاز بحران سوریه در سال 2011، بخش بهداشت و درمان سوریه یکی از بهترین سیستم‌های بهداشتی خاورمیانه به شمارمی‌رفت، اما 12 سال جنگ وحشیانه تروریستی و تحریم‌های ظالمانه آمریکا مردم سوریه را در بسیاری از زمینه‌ها از جمله بهداشت و درمان با مشکل مواجه کرد. قانون ظالمانه «سزار» و اشنگتن و تحریم‌های آمریکا و غرب مردم سوریه را به شدت دچار مشکل کرده است.

 

«بسام طعمه» وزیر نفت سوریه چندی قبل اعلام کرد: اشغال بخش‌هایی از سوریه که منابع نفت در آن حضور دارد و تحریم های غیرقانونی اعمال شده از سوی ایالات متحده آمریکا علیه ملت سوریه، مردم سوریه را به شدت به رنج انداخته است. این اقدامات سبب شده است که مردم سوریه نتوانند، نیازهای ضروی برای گرمایش، پخت و پز، کشاورزی ودیگر نیازهای خود را برآورده کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار