سازمان ملل خواستار سرمایه‌گذاری کشورها در سوریه شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سازمان ملل خواستار سرمایه‌گذاری کشورها در سوریه شد

مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا ضمن به صدا درآوردن زنگ خطر درباره اوضاع سوریه، از جامعه جهانی خواست که در سوریه سرمایه گذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیوید بیزلی»، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا (WFP) وابسته به سازمان ملل متحد در ششمین سفر خود به سوریه،-که طی آن از مناطق اطراف دمشق و پروژه‌های این نهاد برای کمک به کشاورزان از طریق اصلاح برخی چاه‌ها و قنات‌های آبیاری بازدید کرد- زنگ خطر را درباره اوضاع در سوریه به صدا درآورد.

 

این مقام سازمان ملل هشدار داد که گرسنگی در سوریه به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده به طوری که از زمان آغاز جنگ در این کشور در سال 2011 میلادی بالاترین سطح محسوب می‌شود.

 

وی گفت: پس از 12 سال درگیری، اقتصاد وخامت‌بار به دلیل تورم افسارگسیخته و پول ملی که به سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرده و قیمت مواد غذایی که مدام در حال افزایش است، 12 میلیون سوری نمی‌دانند وعده غذایی بعدی خود را از کجا تامین کنند، 2.9 میلیون نفر هم در معرض خطر سقوط به گرسنگی قرار دارند یعنی 70 درصد از مردم سوریه به زودی قادر به تامین غذای خانواده‌هایشان نخواهند بود.

 

وی که در دمشق سخن می‌گفت، افزود: اگر برای حل این بحران انسانی در سوریه تلاش نکنیم، وضعیت بیش از آنچه تصور می‌کنیم، بدتر و وخیم‌تر خواهد شد.

 

این مقام سازمان ملل هشدار داد: موج دیگری از مهاجرت دسته جمعی همانند سال 2015 میلادی به اروپا شکل خواهد گرفت، آیا جامعه جهانی این را می‌خواهد؟ اگر چنین نیست، باید از این فرصت به شکل فوری استفاده کرد تا مانع از بروز فاجعه پیش روی شد، باید باهم برای تحقق صلح و ثبات برای مردم سوریه تلاش و همکاری کنیم.

 

یادآور می‌شود که قبل از آغاز بحران سوریه در سال 2011، بخش بهداشت و درمان سوریه یکی از بهترین سیستم‌های بهداشتی خاورمیانه به شمارمی‌رفت، اما 12 سال جنگ وحشیانه تروریستی و تحریم‌های ظالمانه آمریکا مردم سوریه را در بسیاری از زمینه‌ها از جمله بهداشت و درمان با مشکل مواجه کرد. قانون ظالمانه «سزار» و اشنگتن و تحریم‌های آمریکا و غرب مردم سوریه را به شدت دچار مشکل کرده است.

 

«بسام طعمه» وزیر نفت سوریه چندی قبل اعلام کرد: اشغال بخش‌هایی از سوریه که منابع نفت در آن حضور دارد و تحریم های غیرقانونی اعمال شده از سوی ایالات متحده آمریکا علیه ملت سوریه، مردم سوریه را به شدت به رنج انداخته است. این اقدامات سبب شده است که مردم سوریه نتوانند، نیازهای ضروی برای گرمایش، پخت و پز، کشاورزی ودیگر نیازهای خود را برآورده کنند./ تسنیم

ارسال نظر