افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

چهارشنبه؛ روز ترافیک‌های سنگین در تهران

چهارشنبه؛ روز ترافیک‌های سنگین در تهران رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران از سنگین‌تر بودن ترافیک در روزهای چهارشنبه خبر داد و گفت: حرکت در بین خطوط از الزامات رانندگی در روزهایی است که ترافیک سنگین‌تری را شاهد هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی‌اصغر شریفی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت در خصوص وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت در صبح چهارشنبه پنجم بهمن ماه 1401 اظهار کرد: با رصدی که امروز از معابر شهر تهران از طریق دوربین‌های کنترل ترافیک داشتیم، شاهد حجم بالای ترددها و شروع ترافیک در معابر شهر تهران به دلیل شروع فعالیت ادارات و بازگشایی مدارس در صبح امروز بودیم.

 

وی با بیان اینکه چهارشنبه‌ها ترافیک در تهران نسبت به روزهای دیگر سنگین‌تر است، ادامه داد: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق حوالی جنت‌آباد، شهید حکیم درمسیر غرب به شرق از حدود شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک است.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران گفت: بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌ سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

 

شریفی افزود: بزرگراه شهید زین‌الدین در مسیر شرق به غرب از صیاد، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی(ع)، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی(ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم.

 

وی بیان کرد: خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا(ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: تیم های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور روان‌سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی‌ها به منظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست.

 

شریفی خاطرنشان کرد: با تردد بین خطوط علاوه بر اینکه به نظم و ترافیک عبور مرور می‌افزاید بلکه از بروز حوادث و تصادفات منجر به تغییر مسیرهای ناگهانی نیز می‌کاهد پس توصیه می‌شود در هر زمان و حین ترددها بین خطوط برانید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار