پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

سرما در افغانستان جان ۱۵۰ نفر را گرفت

مقامات دولت موقت طالبان اعلام کردند ۱۵۷ نفر در افغانستان به دلیل سردی هوا جان خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «شفیع‌الله رحیمی» سخنگوی وزارت مدیریت بحران دولت موقت طالبان به «سی‌ان‌ان» گفت که بر اثر سردی هوا در افغانستان دستکم 157 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

افغانستان در اوایل ژانویه یکی از سردترین زمستان‌های خود را تجربه کرد و دما در برخی مناطق این کشور تا منفی 35 درجه کاهش یافت، بسیار پایین‌تر از میانگین دما در سراسر کشور که در این زمان سال بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد است.

 

«محمد عباس آخوند» وزیر مدیریت بحران دولت موقت طالبان نیز اظهارداشت اکنون ارتباط با بسیاری از مناطق افغانستان به دلیل برف سنگین کاملا قطع شده است. هلیکوپترهای نظامی برای نجات اعزام شده بودند، اما نتوانستند در کوهستانی‌ترین مناطق فرود بیایند.

 

وی افزود: بیشتر افرادی که در اثر سرما جان خود را از دست دادند، چوپانان یا ساکنان مناطق روستایی بودند که به خدمات بهداشتی دسترسی نداشتند.

 

آخوند ادامه داد: ما نگران کسانی هستیم که هنوز در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند. بیشتر جاده‌هایی که از میان کوه‌ها می‌گذرند به دلیل برف مسدود شده‌اند. خودروها در آنجا گیر کرده‌اند و مسافران در دمای انجماد جان خود را از دست داده‌اند.

 

بر اساس گزارش‌های تازه سازمان ملل، حدود 28.3 میلیون نفر یعنی حدود دو سوم جمعیت افغانستان برای زنده ماندن به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند./ تسنیم

ارسال نظر