تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هشدار سازمان ملل درباره سرمای شدید منفی ۳۵ درجه در افغانستان

سازمان ملل هشدار داد دما در برخی مناطق افغانستان به منفی ۳۵ درجه کاهش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اعلام کرد این هفته دما در برخی مناطق افغانستان تا منفی 35 درجه کاهش می‌یابد.

 

اوچا افزود سازمان ملل و شرکایش از طریق کمک‌های زمستانی از جمله توزیع وسایل گرمایشی و توزیع پول نقد برای تهیه سوخت و لباس گرم ادامه دارد، اما این کمک‌ها به شدت تحت تأثیر ممنوعیت‌ها برای امدادگران زن قرار گرفته است.

 

به گزارش این نهاد، افغانستان از لحاظ وضعیت بحران بشری در لبه پرتگاه قرار دارد و 28.3 میلیون نفر، یعنی حدود دو سوم جمعیت این کشور، در سال 2023 به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت.

 

اوچا با اظهار اینکه جلوگیری از یک قحطی بزرگ در افغانستان نیازمند تأمین بودجه فوری است، ادامه داد: شدت گرسنگی و سوءتغذیه در افغانستان بی‌سابقه است، به طوری که 6 میلیون نفر به‌طور خطرناکی به قحطی نزدیک شده‌اند که یکی از بالاترین ارقام جهان به صورت مطلق است.

 

سازمان‌های کمک‌رسان با کمک‌های مستمر و قابل توجه می‌توانند از افزایش نیاز میلیون‌ها نفر جلوگیری کند. جهان نباید منتظر اعلام قحطی باشد تا اینکه وارد عمل شود.

 

سازمان ملل با اشاره به محدودیت‌های دولت موقت طالبان افزود: این محدویت‌های شدید توانایی زنان و دختران را برای مشارکت در زندگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به شدت محدود می‌کند و دسترسی آنها را به کمک و خدمات ضروری محدود می‌کند. این امر نیازها، آسیب پذیری‌ها و خطرات حفاظتی میان زنان و دختران را افزایش می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار