هشدار سازمان ملل درباره سرمای شدید منفی ۳۵ درجه در افغانستان-راهبرد معاصر
سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد

هشدار سازمان ملل درباره سرمای شدید منفی ۳۵ درجه در افغانستان

سازمان ملل هشدار داد دما در برخی مناطق افغانستان به منفی ۳۵ درجه کاهش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اعلام کرد این هفته دما در برخی مناطق افغانستان تا منفی 35 درجه کاهش می‌یابد.

 

اوچا افزود سازمان ملل و شرکایش از طریق کمک‌های زمستانی از جمله توزیع وسایل گرمایشی و توزیع پول نقد برای تهیه سوخت و لباس گرم ادامه دارد، اما این کمک‌ها به شدت تحت تأثیر ممنوعیت‌ها برای امدادگران زن قرار گرفته است.

 

به گزارش این نهاد، افغانستان از لحاظ وضعیت بحران بشری در لبه پرتگاه قرار دارد و 28.3 میلیون نفر، یعنی حدود دو سوم جمعیت این کشور، در سال 2023 به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت.

 

اوچا با اظهار اینکه جلوگیری از یک قحطی بزرگ در افغانستان نیازمند تأمین بودجه فوری است، ادامه داد: شدت گرسنگی و سوءتغذیه در افغانستان بی‌سابقه است، به طوری که 6 میلیون نفر به‌طور خطرناکی به قحطی نزدیک شده‌اند که یکی از بالاترین ارقام جهان به صورت مطلق است.

 

سازمان‌های کمک‌رسان با کمک‌های مستمر و قابل توجه می‌توانند از افزایش نیاز میلیون‌ها نفر جلوگیری کند. جهان نباید منتظر اعلام قحطی باشد تا اینکه وارد عمل شود.

 

سازمان ملل با اشاره به محدودیت‌های دولت موقت طالبان افزود: این محدویت‌های شدید توانایی زنان و دختران را برای مشارکت در زندگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به شدت محدود می‌کند و دسترسی آنها را به کمک و خدمات ضروری محدود می‌کند. این امر نیازها، آسیب پذیری‌ها و خطرات حفاظتی میان زنان و دختران را افزایش می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار