مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

استان‌هایی که رکوردار ابتلا و فوتی کرونایی هستند

موارد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در ۹ استان بالاتر از میانگین کشوری است و سه استان رکورددار بیشترین بستری‌های کرونایی در کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، با پشت سر گذاشتن هفت موج سنگین کرونایی در کشور، حالا شیوع زیرسویه‌های جدید اومیکرون در جهان و ورود این زیرسویه‌ها به کشور، نگرانی‌ها از افزایش دوباره آمار مبتلایان در کشور و شکل‌گیری موج هشتم کووید19 را برانگیخته است.

 

طبق اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تمامی آمار و ارقام کشوری کرونا بر مبنای موارد مثبت و مرگ قطعی مبتلایان کروناست که به استناد دستورالعمل کشوری، دارای یک آزمایش مثبت به روش مولکولی (PCR) یا کیت تشخیص سریع هستند.

 

نمودار زیر موارد مثبت بستری و مرگ و میر در استان‌های کشور در هفته منتهی به 19 دی ماه 1401 را نشان می‌دهد؛ طبق این نمودار، تعداد موارد بستری تجمیعی در هفته 151 اپیدمی کرونا در ایران، 368 نفر و تعداد موارد مرگ و میر 17 نفر طی یک هفته بوده است که نسبت به هفته ماقبل (5 تا 12 دی ماه سال جاری)‌ روند افزایشی را پس از اعلام ورود زیرسویه‌های جدید و شنیده شدن زمزمه‌های موج هشتم کرونا نشان می‌دهد.

 

تعداد موارد بستری به ازای هر 100 هزار نفر در 13 استان‌ شامل سمنان، کرمان، خراسان جنوبی،‌ خراسان شمالی،‌ مازندران، یزد، مرکزی، کردستان، چهارمحال و بختیاری، قم، همدان، فارس و ‌اردبیل بیشتر از میانگین کشوری است و سه استان اول،‌ رکورددار بیشترین بستری‌های کرونایی به ازای 100 هزار نفر جمعیت هستند.

 

تعداد موارد مرگ و میر به ازای هر یک میلیون نفر در 9 استان زنجان، مازندران، یزد، کرمان، آذربایجان شرقی، خوزستان، گیلان، البرز و تهران بیش از میانگین کشوری است. زنجان، مازندران و یزد بیشترین آمار مرگ و میر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت را دارند.

 

تعداد موارد مثبت سرپایی در کشور در هفته منتهی به 19 دی ماه به 383 نفر رسیده در حالی که این آمار در هفته پیش از آن، 138 نفر بوده است که رشد بیش از 2.5 برابری را نشان می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار