پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

قتل خانوادگی در شرق تهران

مرد جوانی که عمو و برادر خود را به قتل رسانده بود، دقایقی پس ارتکاب جنایت خودکشی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ساعت ٢١ شب گذشته سه‌شنبه چهارم بهمن ماه امسال، فریاد‌های " کمک کمک " زن میانسالی که از خانه خود در محله شهدا خارج و به خیابان آمده بود، توجه اهالی محله را به خود جلب کرد.

اهالی محل هنگامی که به خانه این زن نزدیک شدند، جسد پسر جوانی را مشاهده کردند که از پشت بام خودش را پایین انداخته بود همچنین زن میاسنال که از ترس نمی‌توانست حرف بزند، به همسایه‌ها گفت 2 جسد دیگر خانه وجود دارد.

با اعلام این خبر، به اپراتو مرکز فوریت‌های پلیس، ماموران کلانتری ١١٠ شهدا و تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه محمد وهابی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جنایی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

قتل هولناک ٢ مرد در خانه محله شهدا

تیم جنایی به محض حضور در این ساختمان 4 طبقه پای در خانه‌ای که در طبقه اول قرار داشتند گذاشتند و با جسد مرد معلول جوانی مواجه شدند که از ناحیه گردن هدف یک ضربه چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود.

کارآگاهان در گام بعدی وارد طبقه دوم شدند و در سالن پذیرایی جسد مرد حدودا 60 ساله‌ای را مشاهده کردند که با چند ضربه چاقو از پای در آمده و قربانی جنایت شده بود.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، این ساختمان 4 طبقه، در 3 طبقه اول اعضای یک خانواده می‌کردند و طبقه چهارم در اختیار مستاجر بوده است.

ماجرای قتل هولناک ٢ مرد و خودکشی قاتل

کارآگاهان در ادامه بررسی‌ها زن میانسال را هدف تحقیقات قرار دادند؛ وی گفت: پسر کوچکترم که دقایقی قبل خودکشی کرد، دچار مشکلات روحی و روانی بود؛ در خانه نشسته بودیم که ناگهان پسر کوچکترم با برادرش که معلول بود درگیر شد و در جریان این نزاع، یک ضربه چاقو به گردن او وارد کرد.

زن میانسال ادامه داد: پسرم بعد از آنکه برادر خود را به قتل رساند به طبقه دوم رفت و به دلایل نامعلوم عموی 60 ساله‌اش را هدف ضربات مهلک چاقو قرار داد و پس از آن به پشت بام رفت و خودش را به پایین پرتاب کرد.

اظهارات ضد و نقیض مادر قاتل

در ادامه تحقیقات، مادر قاتل که در این حادثه فرزند و برادر همسرش را از دست داده است، اظهارات ضد و نقیضی را از انگیزه قاتل به زبان آورد که همین موضوع شک تیم جنایی را برانگیخت؛ زن میانسال ابتدا ادعا کرده پسرش بخاطر مشکلات روحی و روانی دست به جنایت زده و سپس مدعی شده قاتل به دلیل اختلافات مالی، برادر و عموی خود را به قتل رسانده است.

به گزارش تسنیم، با دستور محمد وهابی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جنایی، اجساد برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده ادامه دارد./ تسنيم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار