آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

ماجرای ساق پای انسان در سطل زباله محله طرشت

ماجرای ساق پای انسان در سطل زباله محله طرشت تیم جنایی در سطل زباله محله طرشت با ساق پای یک انسان رو‌به‌رو شدند که به طرز ماهرانه‌ای بریده شده بود! همچنین متخصصان پزشکی قانونی در بررسی‌های اولیه تشخیص دادند، پای کشف شده متعلق به یک مرد است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر جمعه پنجم اسفند ماه، پاکبان شهرداری تهران که در محله طرشت مشغول کار بود، در سطل زباله‌ای در محله طرشت با یک ساق پا بریده شده انسان مواجه شد و موضوع را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش کرد.

با علام این خبر، ماموران کلانتری 118 ستارخان، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، متخصصان پزشکی قانونی و کارشناسان تیم تشخیص هویت به همراه محمد حسین زارعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی، راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در محل حادثه با "ساق پای یک انسان" رو‌به‌رو شدند که به طرز ماهرانه‌ای بریده شده بود! همچنین متخصصان پزشکی قانونی در بررسی‌های اولیه تشخیص دادند، پای کشف شده متعلق به یک مرد است.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی که در جریان تحقیقات متوجه وجود دوربین‌های مداربسته در اطراف سطل زباله شده بودند به بازبینی فیلم آن پرداخته و پی بردند یک مرد میانسال از پنجره یک خودرو ساق پا را که داخل پلاستیک بوده به سمت سطل زباله پرتاب کرده است.

همین سرنخ کافی بود تا تیم جنایی با اقدامات اطلاعاتی هویت و خانه سرنشین خودرو را شناسایی کنند و مرد میاسنال را هدف تحقیق قرار دهند؛ مظنون این پرونده پس از رویارویی با پلیس به تیم جنایی گفت: چند روز قبل به دلیل دیابت در بیمارستان بستری شدم که بخاطر شدت بیماری‌ام کادر درمان بیمارستان، یکی از پاهایم را در عمل جراحی قطع کردند!

مرد میانسال ادامه داد: هنگامی که خواستم از بیمارستان ترخیص شوم، بیمارستان، پای قطع شده خودم را به من تحویل داد تا آن را دفن کنم! اما آنقدر عصبی و ناراحت بودم که در مسیر حرکت پا را به سطل زباله‌ای در محله طرشت پرتاب کردم و به سمت خانه آمدم!!

کارآگاهان پس از اظهارات این مرد جوان، در گام بعدی بررسی‌های تخصصی را برای صحت و سقم ادعای مطرحه شده آغاز کردند و متوجه شدند ساق پای کشف شده متعلفق به همین فرد میانسال بود که در روندی عجیب توسط بیمارستانی که عمل قطع پا را انجام داده به این فرد بیمار تحویل شده است!

به گزارش تسنیم، با دستور محمد حسین زارعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی پس از پایان تحقیقات ساق پا کشف شده برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار