رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شهادت یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست

شهادت یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست رسانه‌های فلسطینی، عصر امروز (چهارشنبه)، از شهادت نوجوان فلسطینی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش پایگاه خبری «عرب۴۸»، «صلاح محمد علی» بر اثر جراحات وارده در درگیری با نظامیان صهیونیست در اردوگاه «شعفاط» واقع در قدس اشغالی عصر امروز به شهادت رسید.

وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که این نوجوان فلسطینی پس از برخورد گلوله با سینه‌اش به شهادت رسیده است.

رسانه‌های فلسطینی، صبح امروز، تصاویری منتشر کرده بودند که نشان می‌داد نظامیان صهیونیست پس از زخمی شدن این جوان فلسطینی، با تعرض به پیکر او، لباس‌هایش را پاره و اقدام به بازرسی بدنی او کردند.

منابع فلسطینی همچنین تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد نظامیان صهیونیست به کادر درمانی که قصد انتقال این نوجوان فلسطینی به بیمارستان را داشتند، تعرض کرده‌اند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که نیروهای رژیم صهیونیستی، امروز، همچنین یک جوان فلسطینی دیگر به نام «عارف عبدالناصر لحلوح» را در نزدیکی شهرک کدومیم در شرق قلقیلیه به بهانه تلاش برای حمله با سلاح سرد، به شهادت رساندند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار