چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

صدور ۲۶۰ حکم بازداشت فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی

صدور ۲۶۰ حکم بازداشت فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی در ماه ژانویه (۱۲ دی تا ۱۲ بهمن) ۲۶۰ حکم بازداشت برای فلسطینیان صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  از رسانه‌های فلسطینی، هیأت امور اسرا و آزادگان فلسطینی در گزارشی افزود که یکصد و سه مورد از این احکام جدید و یکصد و ۵۷ مورد نیز تمدید احکام پیشین بوده است.

در حال حاضر حدود ۸۶۰ فلسطینی بدون این که تفهیم اتهام شوند، در زندان‌های رژیم صهیونیستی در بازداشت موقت قرار دارند.

در میان اسیران در بازداشت موقت در زندان های رژیم صهیونیستی، هفت کودک و ۲ زن دیده می شوند.

رژیم صهیونیستی معمولا حکم بازداشت موقت اسیران فلسطینی را بصورت متعدد و متوالی برای ۲ الی ۶ ماه تمدید می کند.

رژیم تل آویو ادعا می کند که پرونده این افراد محرمانه است و نباید فاش شود.

رژیم صهیونیستی در یک ماه گذشته (ماه ژانویه) رکورد جدیدی در کشتار فلسطینیان را نیز ثبت کرد و ۳۵ فلسطینی تنها در یک ماه گذشته شهید شدند.

این وزارتخانه فلسطینی، ماه جاری (ژانویه/ دی-بهمن) را خونبارترین ماه برای کرانه باختری از سال ۲۰۱۵ دانست.

براساس گزارش این نهاد پزشکی فلسطینی، نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست، ۳۵ نفر از جمله ۸ کودک و یک زن مسن را به ضرب گلوله به شهادت رساندند که ۲۰ تن از آنها ساکنان شهر جنین در شمال کرانه باختری بودند که پنجشنبه دو هفته پیش با یورش صهیونیست‌ها به خاک و خون کشیده شدند.

دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه در اراضی اشغالی (اوچا) ۱۱ دی ماه و در گزارش سالانه خود اعلام کرد که سال ۲۰۲۲ خونین ترین سال برای فلسطینی‌ها از سال ۲۰۰۵ بوده، به طوری که در این سال ۲۳۰ تن به ضرب گلوله صهیونیست‌ها کشته شدند.

براساس این گزارش، از مجموع شمار کشته شده‌های فلسطینی، ۱۷۱ تن در کرانه باختری، ۵۳ تن در نوار غزه و ۶ تن دیگر در اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ به شهادت رسیدند.

در این گزارش همچنین آمده بود، در سال گذشته میلادی، ۹ هزار و ۳۳۵ فلسطینی نیز در مقابله با ارتش رژیم اشغالگر یا به هنگام یورش نظامیان صهیونیست به مناطق فلسطینی زخمی شدند.

براساس این گزارش، همچنین شهرکنشینان صهیونیست در سال گذشته ، دست به ۷۹۳ حمله زدند که در ۵۸۲ مورد از آن، خسارت زیادی به اموال فلسطینی‌ها وارد شد و ۲۱۱ تن زخمی شدند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار