کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی

گازگرفتگی ۴ دانش‌آموز و یک دبیر در یک مدرسه روستایی

گازگرفتگی ۴ دانش‌آموز و یک دبیر در یک مدرسه روستایی چهار دانش‌آموز به همراه دبیر یکی از مدارس روستای موسی‌آباد شهرستان تربت‌جام به دلیل گازگرفتگی دچار مسمومیت شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام در این خصوص به ایسنا گفت: طی تماس با اورژانس مبنی بر مسمومیت ۴ دانش‌آموزان به همراه یکی از دبیران با گاز مونوکسیدکربن، بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

علی لطفی با بیان اینکه این حادثه در یکی از مدارس روستای موسی‌آباد رخ داده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان با علائم سر درد و گیجی، حالت تهوع و... برای ارائه خدمت درمانی به مرکز آموزشی درمانی بیمارستان سجادیه تربت‌جام انتقال یافتند.

مدیر آموزش و پرورش تربت‌جام در همین خصوص به ایسنا اظهار کرد: صبح امروز شنبه ۸ بهمن در مدرسه روستای موسی‌آباد به دلیل خراب بودن و یخ‌زدگی پکیج و رادیاتورها از هیترگازی برای تأمین گرمای مورد نیاز استفاده می‌شود.

حجت‌الاسلام دامن‌پاک خاطرنشان کرد: به دلیل وزش باد در منطقه مونوکسیدکربن به داخل سالن برگشت کرده و ۴ دانش‌آموز و یک نفر از دبیران بر اثر استنشاق مونوکسیدکربن دچار مسمومیت مختصری شدند که در اسرع وقت توسط اورژانس به بیمارستان سجادیه منتقل و بستری شدند.

وی ‌افزود: با تلاش کادر درمان بیمارستان سجادیه حال عمومی دانش‌آموزان و دبیر خوب و پس از دو ساعت حضور در بیمارستان همگی ترخیص شدند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار